Obavijesti

Sport

Komentari 63

Zastava Čapljine na VN Italije: Jedva se vidio pobjednik utrke

Zastava Čapljine na VN Italije: Jedva se vidio pobjednik utrke
4

Charles Leclerc pobijedio je s Ferrarijem prvi put nakon 2010. godine na domaćoj utrci, a njegovu je pobjedu zasjenila velika zastava Herceg-Bosne koja se vijorila ispred podija

U nedjelju je nevjerojatni Charles Leclerc (21) Ferrariju donio prvu pobjedu u Monzi na Velikoj nagradi Italije nakon dugih devet godina čekanja. 

A dok je talentirani Monežanin proslavljao svoju drugu pobjedu u karijeri, nakon što je slavio na Velikoj nagradi Belgije, navijačima koji su prijenos gledali iz svojih domova u oko je upao jedan detalj - velika zastava koja se vijorila ispred njega u trenutku dok je podizao svoj trofej.

Na dugačkom štapu vijorila se zastava Herceg-Bosne s natpisom Čapljina. Teško ju je bilo ne primijetiti.

Italian Grand Prix Italian Grand Prix

Sada već tradicionalno, u Italiju ju je donio veliki zaljubljenik u najbrži cirkus na svijetu. Čapljinac već godinama odlazi na utrke Formule 1 u Italiji, te svaki puta zastavu koju ponese sa sobom postavlja ispred balkona gdje se nalaze pobjednici.

Prošle sezone Lewis Hamilton slušao je himnu Velike Britanije dok se pokraj njega vijorila zastava Herceg Bosne, a sada je ispred nje slavio Charles Leclerc uz himnu druge po veličini najmanje države svijeta, Monaka.

Pokretanje videa ...