Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata
5 komentara

'Zašto niti jedan paraolimpijac nema posao u ministarstvima?'

Drago mi je što je 31 vrhunski sportaš (olimpijac) zaposlen u ministarstvu obrane, ali me LJUTI što niti jedan sportaš (paraolimpijac) nije zaposlen ni u MO niti u jednom drugom ministarstvu, napisao je Sokolović...

Pyeongchang 2018 Winter Paralympics
Foto: PAUL HANNA/REUTERS/PIXSELL/REUTERS/PIXSELL
5 komentara

Osvajač prvog hrvatskog zlata na paraolimpijskim igrama, Dino Sokolović, žestoko se obrušio na Ministarstvo obrane Republike Hrvatske zbog, po njemu, diskriminacije.

Mnogi hrvatski olimpijci poput braće Sinković, Filipa Hrgovića i Šime Fantele su članovi MORH-a no tamo nema nijednog paraolimpijca.

To je zasmetalo paraolimpijskom skijašu Dini Sokoloviću koji je odlučio javno progovoriti o tom problemu.

- Drago mi je što je 31 vrhunski sportaš (olimpijac) zaposlen u ministarstvu obrane, ali me LJUTI što niti jedan sportaš (paraolimpijac) nije zaposlen ni u Ministarstvu obrane niti u jednom drugom ministarstvu! Valjda se podrazumijeva da se paraolimpijci moraju borit kroz zivot sa svojim poteskocama/preprekama, pa se još uz to moraju izborit i za posao! - napisao je Sokolović na Facebook profilu.

Drago mi je što je 31 vrhunski sportaš (olimpijac) zaposlen u ministarstvu obrane, ali me LJUTI što niti jedan sportaš...

Objavljuje Dino SokolovićUtorak, 18. rujna 2018.

Zasmetalo mu je i to što su uspjeh braće Sinković u MORH-u iskoristili u promotivne svrhe, a tu poveznicu je objavio također uz status.

Dino Sokolović je na paraolimpijskim igrama u Pyeongchangu osvojio prvo paraolimpijsko zlatno odličje za Hrvatsku u povijesti. Osim skijanjem, Dino se bavi i rukometom, hokejom i košarkom.

 

 

 

Naši partneri pišu
Message