Obavijesti

Sport

Komentari 4

'Zatvorit ćemo Camp Nou ako ne platite kaznu od 300 eura'?!

'Zatvorit ćemo Camp Nou ako ne platite kaznu od 300 eura'?!
1

Nakon što se saznalo kako je Barcelona krenula u razgovore s Antoineom Griezmannom prije nego 'što je smjela', disciplinska komisija La lige je na žalbu Atletico Madrida pokrenula postupak , a stigla je 'zanimljiva' kazna

Poštovani čelnici Barcelone, zatvorit ćemo Camp Nou za gledatelje na jednu utakmicu ako zbog 'slučaja Griezmann' ne platite kaznu od ... 300 eura?! Kako prenosi El Mundo Deportivo, disciplinska komisija La lige potegnula je za 'nevjerojatnom kaznom' nakon što su pregledali sve probleme s Griezmannovim transferom. Barcelona je tako dobila 'kaznu za grijehe'.

Pokretanje videa ...

Podsjetimo, katalonski klub je uplatio sumu od 120 milijuna eura kako za transfer Francuza Antoinea Griezmanna, koji je ubrzo i predstavljen kao novi član španjolskog prvaka. Međutim, Atletico, na kraju, ima primjedbu. Traže više novca jer.  tvrde, dogovor između Barce i Griezmanna postignut je ranije, što bi značilo da bi Katalonci morali platiti 200 milijuna eura odštete.

La Liga Santander - FC Barcelona v Real Betis

Atletico se s Barcom oko Francuza prepire još od 2017. godine kada je Barca, prema tvrdnjama Madriđana, ušla u ilegalne pregovore s Griezmannom. 

Cijeli transfer trebao je biti realiziran još prošloga ljeta, ali je francuski napadač odlučio produžiti ugovor s crveno - bijelima. No, to nije bila najpametnija odluka, budući da je Atletico imao dosta lošu sezonu pa se ovo ljeto Griezmann odlučio preseliti u Kataloniju. 

U Atleticu bijesni: Trebali smo dobiti 200 milijuna za Antoinea
U Atleticu bijesni: Trebali smo dobiti 200 milijuna za Antoinea

Atletico nije želio odustati od svojih potraživanja, ali izgleda da će se na kraju morati zadovoljiti kaznom od 'velikih' 300 eura.