Obavijesti

Sport

Komentari 16

Zatvorski pakao! Pjevaju mu da je silovatelj i svi ga žele pretući

Zatvorski pakao! Pjevaju mu da je silovatelj i svi ga žele pretući
2

Sve se pogoršalo u travnju ove godine. Naime, Adam je snimljen u zatvoru kako priča s ostalim zatvorenicima. 'Za šest godina koliko sam dobio, volio bih da sam je silovao', rekao je Adam Johnson u travnju

VIDEO

Bivši engleski nogometaš Adam Johnson (29) osuđen je na šest godina zatvora zbog seksualnog čina sa tada 15-godišnjom djevojčicom.

Nekadašnji igrač Sunderlanda tijekom suđenja priznao je kako je poljubio djevojku u automobilu koncem siječnja 2015. godine, te da joj je slao poruke. Sud je ustvrdio kako se dogodilo i više od toga, pa je Adam završio iza rešetaka.

Tamo mu niti malo nije ugodno. Engleski Mirror piše kako Johnson svaki dan plače jer mu ostali zatvorenici skandiraju kroz navijačke pjesme da je silovatelj.

Pri svakom napuštanju ćelije, krene glasna pjesma koja baci u depresiju bivšeg nogometaša. Nigdje se ne može kretati bez pratnje čuvara jer ga neki žele i fizički napasti. 

- Svi zatvorenici pjevaju zajedno i viču mu da je silovatelj - pišu Englezi.

Sve se pogoršalo u travnju ove godine. Naime, Adam je snimljen u zatvoru kako priča s ostalim zatvorenicima.

- Za šest godina koliko sam dobio, volio bih da sam je silovao. Ma, nisam ga ni izvadio - odgovorio je Johnson na pitanja svojih 'kolega' u zatvoru.

Johnson smatra kako je dobio dugu zatvorsku kaznu samo zato jer je poznata osoba. 

Tvrdi kako nije imao seksualne odnose s djevojčicom, ali da ju je zavodio. Nedugo nakon skandala otjerali su ga iz kluba, a ostavila ga je i zaručnica. 

-  Ako zavedeš neku curu u izlasku, a ujutro se toga ne sjećaš, odmah se pojavi priča o silovanju. To ribe rade. I mene su tužili, jer sam slavan. Čovječe, pa neki su imali seks s 12-godišnjakinjama i za to su dobivali po 12 mjeseci - požalio se ne znajući da se sve snima. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 16
VIDEO

Redar izbacio dječaka s terena, Ristovski ga preoteo! U loži poludjeli: 'Radio je svoj  posao'
NEPOTREBNA SCENA

Redar izbacio dječaka s terena, Ristovski ga preoteo! U loži poludjeli: 'Radio je svoj posao'

Pljesak je zamijenio zvižduke, a Ristovski se iskazao još jednom gestom, koju će dječak sigurno upamtiti. A na tribinama je predstojnik Zajecovog ureda ušao u žustru raspravu s direktorom Varaždina

Varaždin - Dinamo 0-1: Vidović izvukao 'modre', Dabro ih propustio šokirati u završnici
NOĆENJE NA VRHU

Varaždin - Dinamo 0-1: Vidović izvukao 'modre', Dabro ih propustio šokirati u završnici

Varaždin je zadnji put zaustavio Dinamo na domaćem terenu, a mogao je to napraviti i ovaj put da je Dabro kaznio grešku Theophilea. Vidović je zabio pobjednički gol za samo 53 sekunde u drugom poluvremenu
VIDEO Hajduk - Rudeš 5-1: Šou na praznom Poljudu. Krovinović i Pukštas po dva, zabio i Kalinić
GOLIJADA U SPLITU

VIDEO Hajduk - Rudeš 5-1: Šou na praznom Poljudu. Krovinović i Pukštas po dva, zabio i Kalinić

Sadržajnu utakmicu bez Marka Livaje pred praznim Poljudom odigrali su Hajduk i 'davljenik' Rudeš. Rudešani su u Split stigli spuštenog garda pa teško nastradali, no uspjeli su stvoriti niz odličnih prilika