Obavijesti

Sport

Komentari 0

Završila treća smjena: Uvijek dolazimo na Igrama mladih

Završila treća smjena: Uvijek dolazimo na Igrama mladih
8

Uvijek sudjelujemo na Sportskim igrama mladih jer nam uskoro počinje prvenstvo pa nam ovo dobro dođe za procjenu vlastite forme, rekla je Tena iz Čakovca

VIDEO

Rukometašice Čakovca, Varaždina  i Kaštel Sućurca u kategoriji 1997. Godište i mlađe bile su najuspješnije u trećoj smjeni završnice Sportskih igara mladih u Splitu. Tena iz ŽRK Zrinski Čakovec otkrila nam je kako su se iako su u rukometu dugi niz godina, punih 15 dana specijalno pripremale za ovogodišnje Igre.

- Uvijek sudjelujemo na Sportskim igrama mladih jer nam uskoro počinje prvenstvo pa nam ovo dobro dođe za procjenu vlastite forme – rekla nam je.

Naravno, osim turnira, svake godine na Igrama imaju vremena za kupanje i zabavu. Iako se u konačnici nisu okitile odličjem, rukometašice Kaštela u svojim redovima imale su jedno specijalno pojačanje: Sestre  Gabrijelu, Anu i Anđelu Zelić iz RK Split.

- Mi se bavimo rukometom već nekoliko godina, ja gotovo pet, Ana godinu dana, a naša najmlađa sestra, osmogodišnja Gabrijela – tek nekoliko mjeseci. Iako je ona dosta mlađa od ostatka ove naše ekipe koja se na Sportskim igrama mladih borila pod imenom 'Zvijezde',i Gabi je imala svoju minutažu. Čak je iz slobodnog udarca postigla i jedan gol - ponosno će najstarija Anđela.

- U rukomet smo došle slijedeći stariju sestru – dodala je Ana pa nastavila:

- Naš prvi sportski izbor bio je nogomet. Tamo smo se zadržale nekoliko godina, a nogometu nas je privukla ljepota ženske igre koja je manje nasilna i koja je svakako ljepša za gledanje - zaključila je Ana.

- Ipak, danas smo u rukometu i tu ćemo i ostati -zaključila je najmlađa sestra.

Za razliku od rukometašica, odbojkašice Kaštela kući su ponijele srebro. U finalu su bolje od njih bile Osječanke, a bronzu su osvojile djevojke iz Umaga.

Na završnoj zabavi koju Organizacijski odbor SIM-a pripređuje svim natjecateljima ceremoniju dodjele odličja nogometašima Osijeka, Dubrovnika i Kaštel Sućurca, kao i svim rukometašicama i odbojkašicama uveličali su Eduard Kukan, zastupnik u Europskom parlamentu, Mario Negotić, pročelnik Službe za šport grada Splita i klapa Sveti Mihovil PU splitsko-dalmatinske.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 0
VIDEO

Bivši Dinamov golman: Bolest je neizlječiva, umrijet ću! Želim još jednom pogledati Dinamo...
ŽIVOTNA BORBA

Bivši Dinamov golman: Bolest je neizlječiva, umrijet ću! Želim još jednom pogledati Dinamo...

Georg Koch boluje od raka, dijagnosticirali su mu ga u travnju 2023. i dali mu šest mjeseci života. 'Hej, doktore, još sam ovdje!', poručio je

Jakirović: Moja je majka htjela da sam na klupi protiv Rijeke! Petković: Sopić je osebujan...
TRENER I KAPETAN 'MODRIH'

Jakirović: Moja je majka htjela da sam na klupi protiv Rijeke! Petković: Sopić je osebujan...

Ne gledam na Sopićeve komentare kao nekakvo 'bockanje'. Osebujan je, malo je drugačiji, iskren je u izjavama, nekima se možda to sviđa, nekima ne, rekao je Bruno Petković
VIDEO Pogledajte kako je Bruno Petković ispravio Jakirovića i otkrio dio taktike za Rijeku!
EVO TKO ĆE IGRATI!

VIDEO Pogledajte kako je Bruno Petković ispravio Jakirovića i otkrio dio taktike za Rijeku!

ZAGREB - Dinamov trener Sergej Jakirović i kapetan Bruno Petković najavili su derbi u Rijeci, a napadač 'modrih' otkrio je strategiju tijekom konferencije za medije: 'Njihova obrana je dobra, vidjet ćemo kako će reagirati na moje kretnje i tako ću se kretati i ja i Sandro," rekao je Petković, na što je Jakirović odgovorio: 'Ili Brodić?'...A Petković je dodao: 'Ne, pa Kule će igrati!'