Obavijesti

Sport

Komentari 1

Završio Pannonian Challenge: Sjajni Ranteš zlatni u BMX-u

Završio Pannonian Challenge: Sjajni Ranteš zlatni u BMX-u
20

Od hrvatskih vozača istaknuli su se BMX vozač Marin Ranteš koji je osvojio zlato na prvenstvu hrvatske te srebro na Pannonian Challengeu, Antonio Peković hrvatski vozač skate-a osvojio je srebro

VIDEO

Pannonian Challenge, osječki festival ekstremnog sporta i lude zabave priveo se kraju uz najveću posjećenost do sada i zavidnu produkciju, koji su ovaj festival upisali na mapu najbitnijih festivala ekstremnog sporta svijeta. Krema svjetskih sportaša tri je dana vozila skate, inline i BMX te okupljenima pokazali najbolje trikove, a koliko je na svjetskoj razini to bitan festival govori nam i da ga svake godine posjećuju najbolji svjetski vozači ekstremnog sporta, a najbolji BMX vozač svijeta Daniel Dhers je već postao legenda festivala i osječka publika ga uvijek dočekuje s oduševljenjem.

Od hrvatskih vozača istaknuli su se BMX vozač Marin Ranteš koji je osvojio zlato na prvenstvu hrvatske te srebro na Pannonian Challengeu, Antonio Peković hrvatski vozač skate-a osvojio je srebro dok je inline vozač Tin Hadžiomerspahić, također hrvatski vozač, osvojio treće mjesto. Hrvatska je imala svoje predstavnike na tronu u sve tri discipline.

Pannonian Challenge festival je koji je napravio iznimno puno za lokalnu zajednicu, ove godine kroz četverodnevni festival prošlo je 35,000 posjetitelja, što domaćih što stranih, a tome u prilog govori i kompletna popunjenost svih smještajnih kapaciteta u Osijeku. Da se grad saživi s Pannonian Challengeom nam pokazuje i velika posjećenost lokalne zajednice ali i ulice koje su ispunjene mladima u PC majicama i s festivalskim narukvicama.

Festival nije propustila ni Predsjednica Republike Hrvatske koja je tih dana imala ured u Osijeku. Predsjednica nije skrivala oduševljenje, ali ujedno i zabrinutost za vozače koji su radili trikove od kojih adrenalin raste a dlanovi se znoje.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Festival ekstremnog sporta pripremio je za posjetitelje i ekstremno dobru zabavu, tako da su koncerti Psihomodo Popa, Urbana & 4, Brkova i brojnih drugih izvođača bili iznimno posjećeni.

Festival Pannonian Challenge iduću godinu slavi jubilarnu 20. godinu, a organizatori pripremaju najveći spektakl do sada.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 1
VIDEO

'Ne bih mogla biti s čovjekom koji malo zarađuje. Pa 10.000 eura mjesečno bi bilo dovoljno'
SUPRUGA IGRAČA UKRAJINE

'Ne bih mogla biti s čovjekom koji malo zarađuje. Pa 10.000 eura mjesečno bi bilo dovoljno'

Ana Zubkova supruga je ukrajinskog reprezentativca Aleksandra Zubkova. Bivši je model, završila je farmaceutsko-biokemijski fakultet, ali posljednjih godina posvetila se obitelji. I fotografiranju za Instagram

Fifa objavila novu ljestvicu. Evo gdje se nalazi Hrvatska i naši protivnici na Euru u Njemačkoj
STANJE DO EURA

Fifa objavila novu ljestvicu. Evo gdje se nalazi Hrvatska i naši protivnici na Euru u Njemačkoj

Belgija je na trećem mjestu preskočila Engleze, dok prve dvije pozicije i dalje drže Argentina i Francuska
Dani Alves, osuđen za silovanje, izašao iz zatvora pa partijao s društvom do jutarnjih sati...
ZGROZIO ŠPANJOLCE

Dani Alves, osuđen za silovanje, izašao iz zatvora pa partijao s društvom do jutarnjih sati...

Brazilac je uspio skupiti milijun eura jamčevine, a posljednjih dana pričalo se kako mu je novac posudio Memphis Depay, igrač Atletico Madrida