Obavijesti

Sport

Komentari 0

Završio teniski Stars Open Tour: Kajtazu pehar u dvije kategorije

Završio teniski Stars Open Tour: Kajtazu pehar u dvije kategorije
6

Na turnirima u Karlovcu, Lošinju, Umagu, Novalji, Rovinju te dva puta u Zagrebu natjecalo se gotovo 200 tenisača u četiri kategorije, neki su došli iz Slovačke, Austrije, Italije, Slovenije čak i iz SAD-a!

VIDEO

Završnim masters turnirom u Zagrebu završila je treća sezona najvećeg teniskog turnira rekreativaca u Hrvatskoj Stars Open Toura.

Pokretanje videa...

Goran Ivanišević na Stars Open Touru 00:53

Na terenima Teniskog kluba Cmrok snage je odmjerilo po osam najboljeplasiranih igrača iz svake kategorije. Posjetitelji su stoga cijeli dan imali prilike gledati vrhunski tenis u dobrom društvu i atmosferi te uz zdrave poslastice i delicije koje su omogućili Tvornica Zdrave Hrane, Igomat i Come to Mama.

U sezoni 2023. Stars Open Tour održao se u Karlovcu, Lošinju, Umagu, Novalji, Rovinju te dva puta u Zagrebu. Gotovo 200 sudionika odigralo je više od 1500 mečeva u četiri kategorije: single, doubles, pro single i pro doubles.

Ove godine se turniru pridružilo i 45 novih sudionika, većinom iz Hrvatske ali i iz Slovačke, Austrije, Italije, Slovenije čak i iz SAD-a!

U sklopu masters turnira proglašeni su nositelji masters naslova, ali i ukupni pobjednici koji su tijekom godine osvojili najveći broj bodova.

- Posebno smo ponosni na raznoliku i inkluzivnu zajednicu sudionika, koja iz turnira u turnir raste. Pobjednici su nagrađeni poklon bonovima Sport Visiona, Optike Kraljević te poliklinike Poliderma te poklon paketima Bermes delicija i Crosmetice te s dva besplatna noćenja u Terra Park Campingu te Porton Nature Hideouts resortu. Ipak, nagrađeni nisu samo pobjednici, nego i posjetitelji turnira koji su putem tombole osvojili poklon pakete Head brenda te poklon bonove Brenner Grilla, Burger Instituta, Top Ten-a i Paintball-a 300 i Atelier frizerskog salona za muškarce. U 2024. godini uvest ćemo nekoliko noviteta i organizacijskih promjena - naglasili su organizatori turnira Goran Lukačević i Marija Vujević.

Pobjednici mastersa 2023. - pro doubles: Thomas Pocrnić i Marijo Sever, pro single: Matej Dumbović, doubles: Luka Mandić i Zlatko Kajtaz, single: Zlatko Kajtaz.

Ukupni pobjednici sezone - single: Zlatko Kajtaz, doubles: Luka Mandić i Zlatko Kajtaz, pro single: Dario Večerić, pro doubles: Thomas Pocrnić i Marijo Sever.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 0
VIDEO

Danci nanijeli Hrvatskoj najteži poraz u povijesti reprezentacije!
KAKVA ŠAMARČINA

Danci nanijeli Hrvatskoj najteži poraz u povijesti reprezentacije!

Hrvatska rukometna reprezentacija izgubila je 37-22 od svjetskog prvaka Danske u posljednjem nastupu na prijateljskom turniru u Oslu. U prvom poluvremenu zabila je samo šest golova i pošteno se izblamirala

Istra - Hajduk 1-1: Perišić zabio prvijenac, ali nije bilo dovoljno za slavlje! 'Bili' su došli do boda
DOČEKAO GOL

Istra - Hajduk 1-1: Perišić zabio prvijenac, ali nije bilo dovoljno za slavlje! 'Bili' su došli do boda

Prvi je put hrvatski reprezentativac krenuo od prve minute otkad nosi dres Hajduka, a okrunio je to prekrasnim golom. No, bilo je to samo za bod jer je Istru krasno na početku u vodstvo doveo Lawal
Pogledajte spektakularan prvi gol Ivana Perišića za Hajduk! Uopće ga nije htio slaviti!?
DOBRODOŠAO U HNL

Pogledajte spektakularan prvi gol Ivana Perišića za Hajduk! Uopće ga nije htio slaviti!?

Napokon je dočekao i to. Ivan Perišić odapeo je ljevicom s 12-13 metara iz voleja i pogodio suprotnu malu mrežicu za oduševljenje Aldo Drosine. Uopće nije slavio gol!