Obavijesti

Sport

Komentari 0

Završio turnir u Puli: U finalu Ožujsko kupa ponovo Šijana

Završio turnir u Puli: U finalu Ožujsko kupa ponovo Šijana
6

Finalni susret Šijane i Werdera u regularnom dijelu je završio 0-0. U raspucavanju je sretnija bila ekipa Šijane koji su opet osigurali finalni turnir Ožujsko kupa u Zadru

VIDEO

Na terenu SC Tivoli u Puli održan je prvi od 16 kvalifikacijskih turnira iz serije najvećeg nacionalnog amaterskog malonogometnog turnira "Ožujsko kup 2014."

Na turniru je sudjelovalo ukupno 33 ekipe sa 303 amaterska malonogometaša.

U četvrtak 17. travnja, prvog dana natjecanja, odigrano je ukupno 13 utakmica prvog kola turnira i postignuto je ukupno 49 golova. Atmosfera je bila prava navijačka ugrijana na ugodnih 18 stupnjeva. 

Najglasniji su bili navijači ekipe „Šijana“ prošlogodišnjih finalista završnice Ožujsko kupa u Križevcima. Drugog dana turnira uz 500-tinjak navijača i posjetitelja odigrane su četiri utakmice prvog kola i osmina finala iz kojeg smo dobili osam pobjedničkih ekipa sudionika završnog dana. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Drugog dana strijelci su bili neraspoloženi te je u 12 utakmica postignuto 30 golova, što je smanjilo prosjek golova na tri po utakmici. Osim malonogometnih znalaca, na stolu za stolni nogomet snage su odmjeravale ekipe navijača od kojih su prvog dana najspretniji bili Samir Reka i Elvis Softić, a drugog dana ekipa Sebastijan Božić i Marko Pernić.

Finalni dan otvoren je četvrtfinalnim utakmicama Roto dinamic - Šijana, El Stil - Monte Zara, Mali Petak Pietas Julia-Elektroimpex i Monte Paradiso - Werder. U polufinale su prošle ekipe Šijane i El Stila te Elektroimpexa i Werdera i dodatno zagrijali atmosferu na poluoblačnom terenu punte Verudele. Regularnost suđenja cijelo je vrijeme budno pratio „oko sokolovo“ Mateo Beusan.

Finale ovogodišnjeg izdanja Ožujsko kup 2014. u Puli nakon pobjede protiv El Stila 3-1 izborili su stari znanci ekipa Šijane, finalisti prošlogodišnjeg izdanja Ožujsko kupa. U drugoj polufinalnoj utakmici Werder je bio bolji od Elektroimpexa 4-3.

Utakmica „električara“ za treće mjesto El Stil - Elektroimpex završila je rezultatom 0-0, dok je u izvođenju kaznenih udaraca bolja bila ekipa El Stila. 

Finalni susret Šijane i Werdera u regularnom dijelu je završio također 0-0. U ruletu kaznenih udaraca sretnija je bila ekipa Šijane koji su ponovno osigurali kartu za finalni turnir Ožujsko kupa u Zadru 7. lipnja 2014. Ekipa Šijane nastupila je u sastavu: Bojan Švraka, Mate Jadreško, Saša Lalović, Aldin Osmanović, Aldo Vodopija, Veljko Sabadoš, Patrik Sandri, Dalen Peršić, Saša Kolić i David Zupanc.

U natjecanju u stolnom nogometu nagradu Hrvatske kovnice novca i put na završnicu u Zadar osvojili su Sebastijan Božić i Marko Pernić.

REZULTATI:

PRETKOLO

AS VISKOVIĆ SPARTANS-BIJELA GOLUBICA 3-1

1/16 FINALA 

ROTO DINAMIC-REKREATIVO 4-0, KRALJEVA STJESKA-MNK FLAMENGO 3-1, NETKO IZ MASE-SOCIJALNI PROBLEM 2 3-0, ŠIJANA-GALVANIZACIJA LOVRIĆ 5-0, EL STIL-HISTRIA SPORT 3-0, ROMI PULA-SOCIJALNI PROBLEM 1 1-3, MNK STARE SINGERICE-BAREAL MADREALON 1-1(3-2), MONTE ZARA-MNK VERUDA 1-0, MALI PETAK PIETAS JULIJA-RUDY&CO 3-1, ALAMO-FAKULTET EKONOMIJE 3-0, TIVOLI-ŠUM 1-3, ELEKTROIMPEX-MNK ĐUVEĐ 5-0, VODA-MONTE PARADISO 1-4, MNK ULJANIK ORFEJ-EL PULARI 0-1, BOŠKARINI-TONE PERUŠKO 0-1, WERDER-AS VIŠKOVIĆ SPARTANS 4-0

1/8 FINALA

ROTO DINAMIC-KRALJEVA SUTJESKA 1-0, NETKO IZ MASE-ŠIJANA 0-2, EL STIL-SOCIJALNI PROBLEM 1 2-0, MNK STARE SINGERICE-MONTE ZARA 0-2, MALI PETAK PIETAS JULIJA-FAKULTET EKONOMIJE 2-0, ŠUM-ELEKTROIMPEX 1-2, MONTE PARADISO-EL PULARI 1-0, TONE PERUŠKO-WERDER 1-5

1/4 FINALA

ROTO DINAMIC-ŠIJANA 0-3, EL STIL-MONTE ZARA 4-0, MALI PETAK PIETAS JULIJA-ELEKTRO IMPEX 0-3, MONTE PARADISO-WERDER 0-2,

1/2 FINALE

ŠIJANA-EL STIL 3-1, ELEKTRO IMPEX-WERDER 3-4

UTAKMICA ZA 3. MJESTO

EL STIL-ELEKTROIMPEX 0-0 (3-2)

FINALE

ŠIJANA-WERDER 0-0 (4-3)

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 0
VIDEO

Znate li čemu služi polukrug na rubu kaznenog prostora? Evo u kojem slučaju se jedino koristi
PUNO NAVIJAČA NE ZNA

Znate li čemu služi polukrug na rubu kaznenog prostora? Evo u kojem slučaju se jedino koristi

Nogometni travnjak je već desetljećima isti uz male izmjene dimenzija igrališta. Nepromijenjen je i polukrug ispred ruba kaznenog prostora kojeg svi nogometni zaljubljenici jako dobro poznaju. Ali znate li čemu služi?

Realov megatalent ima bizarni ugovor s djevojkom: Određuje što smije raditi i kako se ponaša
LJUBAV NEMA GRANICA

Realov megatalent ima bizarni ugovor s djevojkom: Određuje što smije raditi i kako se ponaša

Endrick i njegova djevojka obavezno moraju reći jednom drugom "volim te" u svakoj situaciji. Tu su i neke druge klauzule koje bi se trebale pobrinuti kako će ovom tinejdžeru uvijek prave stvari ostati prioritet
Bravo, Hrvatska! WRC nam nudi novi ugovor, potpisujemo na još tri godine. Evo, koji su benefiti
VOZAČI ODUŠEVLJENI

Bravo, Hrvatska! WRC nam nudi novi ugovor, potpisujemo na još tri godine. Evo, koji su benefiti

Plus+ Ukupni ekonomski učinci za Republiku Hrvatsku samo od prošle godine procjenjuju se na više od 105 milijuna eura! A utrke bi uživo trebalo pogledati više od 300.000 ljudi