Obavijesti

Sport

Komentari 391

Zbog diverzije par idiota ostat ćemo bez EP-a u Francuskoj?

Zbog diverzije par idiota ostat ćemo bez EP-a u Francuskoj?
3

Hrvatska će, neslužbeno doznajemo, vrlo vjerojatno biti kažnjena oduzimanjem bodova a nismo ni daleko od toga da nas jednostavno izbace iz kvalifikacija za EP

VIDEO

Remi 1-1 sinoć na Poljudu Niko Kovač zalio bi čašom najboljeg francuskog vina, samo da nije bilo sramotnog incidenta s kukastim križem. Nakon Milana, skandal su nam - iako ih nije bilo na tribinama - opet priredili hrvatski huligani , odnosno nekolicina luđaka, koji su na poljudskom travnjaku 'iscrtali' kukasti križ.

POGLEDAJTE VIDEO:

VIDEO

Primijetili su prvo talijanski mediji, potom organizatori, pa je vrlo brzo stiglo naređenje da se u poluvremenu taj dio travnjak popravi. No slika je već otišla u svijet i preostaje nam vidjeti kako će Uefa kazniti ovaj sramotan i glup potez huligana koji se na nevjerojatan način obračunavaju navodno s HNS -om, a zapravo sa svima nama. Silne gluposti hrvatskih huligana lome se preko leđa reprezentacije, koja bi i ovaj put, ni kriva ni dužna, mogla biti drastično kažnjena.

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

24sata 01:00

Buffon stara mušterija

Prije 20 godina na ovom stadionu igračima Italije i Hrvatske tresle su se noge, letjelo je tisuću bijelih papirića, veličanstvena fešta, koju nikad nećemo zaboraviti. Sinoć, bio je to sablasno prazan Poljud u kojem se čula svaka primjedba, sugestija i korekcija izbornika. Od prve minute Niko Kovač 'igrao' je s momčadi, skakao, vikao, bodrio ih, pljeskao...

- Nema veze, ajmo, dalje, imamo ih, povikao je hrvatski izbornik nakon što je Mario Mandžukić promašio penal. Primio se Mandžo za glavu, no nije klonuo. Zapinjao je još jače tražeći iskupljenje. I četiri minute poslije dočekao.

Zabio je Buffonu, golmanu kojem se kao dječak divio. To je njegov drugi gol u dresu Hrvatske jednom od najboljih svjetskih golmana. No, bila je to večer koju Mandžo nikad neće zaboraviti. Osim što je promašio penal, zabio gol , Mandžukić je u 34. minuti i - skrivio penal.

Čeka nas Robi Prosinečki

Rukama je pokušao zaštititi lice, no umjesto lica, pokrio je loptu... Bio je to Mandžo show, koji je, kako je netko duhovito primijetio, igrao sam protiv svih. I protiv svojih i protiv Talijana... Četiri kola prije kraja kvalifikacija Hrvatska je i dalje prva u skupini. Sljedeći susret izabranici Nike Kovača imat će 3. rujna u Azerbajdžanu, gdje nas čeka Prosinečki . Njegovi Azeri odigrali su 0-0 s Norveškom.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 391
VIDEO

Tko će biti prvak ako Dinamo i Rijeka imaju isti broj bodova?
KALKULACIJE

Tko će biti prvak ako Dinamo i Rijeka imaju isti broj bodova?

Sudar odluke mogao bi se dogoditi, i vjerojatno će to zaista i biti, međusobni derbi na Rujevici u nedjelju (19.30 sati). Rijeka dočekuje Dinamo u izravnom okršaju

Erlić: Skupljali smo boce i živjeli u štali. Plakao sam svaku večer kada sam došao u Dinamo...
OTVORIO DUŠU

Erlić: Skupljali smo boce i živjeli u štali. Plakao sam svaku večer kada sam došao u Dinamo...

Kao mali sam navijao za Hajduk i nadam se da ću jednog dana zaigrati na punom Poljudu. A završio sam za kuhara i volio bih napraviti ručak Severini i večeru Cristianu Ronaldu. Benzema se naljutio kad sam ga uštipnuo
Sopić: Častio sam na benzinskoj unatoč porazu, a u klubu su me dočekala samo smrknuta lica...
JUTRO NAKON PORAZA

Sopić: Častio sam na benzinskoj unatoč porazu, a u klubu su me dočekala samo smrknuta lica...

Cijela je Hrvatska bila sigurna da ćemo izgubiti i evo, gospodo, izgubili smo, a i dalje imamo sve u rukama. Ako želimo biti prvaci, moramo jednom dobiti i Dinamo. Svima sam u klubu rekao "Nemojte da ja, Zagrepčanin, budem veći optimist od vas, Riječana"