Obavijesti

Sport

Komentari 15

Otkazano okupljanje 'vatrenih': Sigurnije je da ostanu kod kuće

Otkazano okupljanje 'vatrenih': Sigurnije je da ostanu kod kuće
1

Odluka je donesena imajući u vidu aktualnu situaciju u Hrvatskoj i Europi, odnosno, globalnu pandemiju novog koronavirusa, a s ciljem zaštite zdravlja reprezentativaca, poručili su iz HNS-a...

VIDEO

Brojna prvenstva diljem Europe su odgođena zbog korona virusa. Hrvatski nogometaši smješteni su u svojim domovima i čekaju rasplet situacije. Krajem ožujka bilo je zakazano okupljanje hrvatske nogometne reprezentacije i odlazak na turnir u Dohu, a obzirom na to da je i sam turnir otkazan, HNS je odlučio otkazati i okupljanje reprezentacije.

Pokretanje videa...

Zlatko Dalić objavio popis za turnir u Kataru 08:23

Nogomet u Europi i svijetu je praktički odgođen, otkazani su i klupski treninzi pa je stoga i reprezentacija otkazala sve aktivnosti.

Priopćenje prenosimo u cijelosti:

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Nakon što je zbog globalne pandemije koronavirusa otkazan predviđeni prijateljski turnir u Dohi, gdje je Hrvatska trebala odmjeriti snage sa Švicarskom i Portugalom, rukovodstvo Saveza i izbornik Dalić složili su se da ovog mjeseca neće biti okupljanja reprezentacije u predviđenom reprezentativnom terminu.

HNS je o ovoj odluci obavijestio klubove svih pozvanih reprezentativaca.

Odluka je donesena imajući u vidu aktualnu situaciju u Hrvatskoj i Europi, odnosno, globalnu pandemiju novog koronavirusa, a s ciljem zaštite zdravlja reprezentativaca. Stav je Saveza i stručnog stožera na čelu s izbornikom Dalićem kako je za reprezentativce ovoga trenutka najsigurnije boraviti u gradovima gdje borave, u karantenama ili pod drugim mjerama koje vrijede u pojedinim zemljama.

Ako se situacija s virusom stavi pod kontrolu u sljedećim mjesecima i ako sve ostane po planu, 'vatreni' će se okupiti tek krajem svibnja uoči Europskog prvenstva, a to će im ujedno biti i prvo okupljanje nakon prijateljske utakmice protiv Gruzije i studenog 2019.

Taj termin poslužit će izborniku Zlatku Daliću kao priprema za Euro koje bi trebalo početi 12. lipnja, ali natjecanje je zasad pod upitnikom zbog situacije s korona virusom. 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 15
VIDEO

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport
PRELIJEPA NJEMICA

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport

Vitka, plava Njemica mami poglede na atletskim borilištima pa ju je stoga australski magazin 'Busted Coverage' proglasio najseksi atletičarkom svijeta, iako joj samoj nije bilo jasno zašto.

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10  mil. €
ZANIMLJIV PLAN

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10 mil. €

Plus+ Dinamo je već krenuo u priču oko zadržavanja mladog nogometaša na novoj posudbi, a Vidović se dobro razvija u Maksimiru, uspješno snalazi i kao 'wing-back'. I svi ga žele i dalje u momčadi...
Modrić se slomio nakon pobjede protiv Cityja: 'Ne može biti kraj'
PIŠU ŠPANJOLCI

Modrić se slomio nakon pobjede protiv Cityja: 'Ne može biti kraj'

Za Madriđane je neprecizan bio Luka Modrić, dok je sjajni vratar Reala Lunjin obranio udarce Bernarda Silve i Matea Kovačića