Sport

Komentari 1

Zbog njega smo slavili 2011.; Zrnčić operirao slijepo crijevo

Zbog njega smo slavili 2011.; Zrnčić operirao slijepo crijevo

Danas jesi, sutra nisi. Zbrinuli me i operirali slijepo crijevo na KBC Rebro. Dobro se oporavljam, napisao je na Facebooku bivši hrvatski skijaš Natko Zrnčić-Dim koji se umirovio 2019. godine...

Kostelić na prvom mjestu u superkombinaciji, Natko Zrnčić Dim na drugom mjestu. Hrvatska himna ori se najvećim francuskim skijalištem Chamonixem, Hrvati slave nevjerojatan podvig. Da, to je bila ta 2011. godina kada je Ivica pokorio skijašku konkurenciju. Budili bismo se skoro svaki vikend kako bi gledali kako to profesor radi na svoj način. Ali i Natko Zrnčić-Dim (34) je tada živio najljepše razdoblje svoje karijere. 

On se se umirovio 2019. godine nakon silnih ozljeda. Posvetio se trenerskoj karijeri, ali prije nekoliko dana pogodila ga je nova nedaća. Osjetio je oštru bol u trbuhu i morao je na operaciju slijepog crijeva.

- Danas jesi, sutra nisi. Zbrinuli me i operirali slijepo crijevo na KBC Rebro. Dobro se oporavljam - napisao je.

Natko je u karijeri osvojio pet postolja u Svjetskom kupu i sve u superkombinaciji. Godine 2008. je u Val-d'Isereu bio treći, odmah iza Ivice koji je završio na drugom mjestu. Treći je bio i u Beaver Creeku te Kitzbühelu 2009. godine, drugi u Chamonixu 2011., a posljednje postolje osvojio je 2014. godine u Wengenu. 

Karijeru je završio u 33. godini, možda je moglo i malo duže trajati, ali jako dobra karijera. Tu 2011. godinu ćemo zauvijek pamtiti...

 

 

Najčitaniji članci