Obavijesti

Sport

Komentari 4

Zbog noći s prostitutkom završio u pritvoru, mrzi Đokovića, a sada je opet sve šokirao...

Zbog noći s prostitutkom završio u pritvoru, mrzi Đokovića, a sada je opet sve šokirao...

Latvijski tenisač Ernests Gulbis poznatiji je po skandaloznom ponašanju, a sada je na jednom Challengeru u Italiji izgubio živce nakon izgubljenog gema i bacio reket na drugu stranu terena

VIDEO

Silno talentiran, ali kratak fitilj i težak karakter učinili su da postane poznatiji po skandalima i kontroverznim izjavama. I ne, nije riječ o Nicku Kyrgiosu.

Latvijski tenisač Ernests Gulbis (33) je prije osam godina bio deseti na svijetu, iste godine je ušao u polufinale Roland Garrosa gdje je pobijedio Rogera Federera. Nakon toga njegova karijera krenula je prema provaliji.

Danas je 278. na svijetu i lupa lopticu po Challengerima za koje mnogi nisu ni čuli, ali sada hoće zbog njega i novog njegov incidenta. Gulbis je u šesnaestini finala turnira u Cordensu u Italiji pobijedio Nicolasa Sancheza Izquierda (7-6, 6-4). No, nije sve išlo prema planu.

Gubio je živce, svađao se sa sobom, sucem, malobrojnom publikom pa u jednom trenutku skroz pukao. Nakon izgubljenog gema u prvom setu, poludio je i bacio reket na drugu stranu terena pa nedugo nakon toga opalio lopticu iz sve snage prema dječacima koji su skupljali loptice. Samo pukom srećom nije nikoga pogodio, a sudac mu je oduzeo poen zbog skandaloznog ponašanja. I tu je opet pukao.

- Zašto?! Jesam li udario nekoga? Loptica je ostala u terenu, nije nikoga udarila. Bila je deset metara od najbližeg čovjeka! Igramo u ovoj u*ranoj rupčagi i ona me upozoravaš. Zbog ovoga poludim - derao se rastrojeni Latvijac.

Švicarska: Swiss Indoors turnir

Na kraju se ipak primirio pa slavio za plasman u osminu finala.

Inače, Gulbis je kao dijete tesao teniske vještine kod hrvatskog trenera Nikole Pilića, a tada je s njim trenirao i Novak Đoković. Iako se znaju od djetinjstva, nikada nisu bili u dobrim odnosima.

- Ima par igrača koje ne volim. Noleta znam otkako smo imali 12 godina, tada je bio običan dječak. Promijenio se nakon prve velike pobjede. Vidim mu to u očima, osjećam promjenu. Ne volim takve ljude. 

FRA, ATP Tour, French Open 2020

Prije 13 godina, kada je tek uplovio u teniske vode i osjetio prvi novac, završio je u pritvoru. Švedska policija privela ga je u Stockholmu nakon što su ga uhvatili s dvije prostitutke.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 4
VIDEO

Tko je Edin Terzić? Hit trener u Europi pomagao 'vatrenima'. I želi biti izbornik reprezentacije
PRIČA O TRENERU DORTMUNDA

Tko je Edin Terzić? Hit trener u Europi pomagao 'vatrenima'. I želi biti izbornik reprezentacije

Otac mu je iz Donjeg Vakufa, majka iz Osijeka. Skautirao je u Hrvatskoj za Borussiju, ljetuje u Makarskoj, zna hrvatske pjesme i prati HNL, a vodio je i Haalanda, Reusa...

Suci odlučili dramu Lige prvaka: Trener je utrčao nasred terena, Igor Karačić klečao pred sucem!
POGLEDAJTE VIDEO

Suci odlučili dramu Lige prvaka: Trener je utrčao nasred terena, Igor Karačić klečao pred sucem!

U napadu Kielca za odlazak u Koln Saugstrup je u prekršaju držao Daniela Dujshebaeva koji je uspio dodati Karaljoku koji se izvukao na zicer, ali suci su se oglasili i vratili loptu na 10 metara!? Nevjerojatno...
Real je nakon Bayerna odlučio kakva je sudbina Luke Modrića
HRVAT SE PREDOMISLIO

Real je nakon Bayerna odlučio kakva je sudbina Luke Modrića

Kako je sezona odmicala kraju i kako su počele dolaziti teže i zahtjevnije utakmice Modrićeva uloga postajala je sve važnija. Pokazao je da ima znanje i kvalitetu da još jednu sezonu provede u Realu