Obavijesti

Sport

Komentari 4

Zbog klinaca kao Krstanović Cibonu ipak vrijedi spasiti...

Zbog klinaca kao Krstanović Cibonu ipak vrijedi spasiti...
2

Debitirao u Euroligi Prvu utakmicu u Ciboninu dresu Stipe Krstanović (17) odigrao je protiv moćnog Montepaschija. Dobiva priliku, trener ga gura, šutira koliko hoće

VIDEO

Prvi je put ušao u igru 15-ak sekundi prije kraja poluvremena. Izgledalo je kao da ga je Zdravko Radulović ubacio tek toliko da debitira. No u nastavku je Stipe Krstanović opet dobio priliku i oduševio publiku, koja je svaki njegov potez popratila ovacijama. Imponirao je mirnoćom, hrabrošću i samopouzdanjem, kao da u Euroligi igra već pet godina.

- Nadao sam se da će me uvesti na minutu-dvije ako bude velika razlika, a igrao sam puno više nego što sam mislio - rekao je presretni Krstanović i zahvalio treneru Raduloviću.

- Osjećaj igranja u Euroligi sa 17 godina je savršen - dodao je Zagrepčanin, čiji su roditelji iz Šuice u Hercegovini. U Ciboni je od šeste godine, a sezonu je počeo na posudbi u Hermes Analitici, vodećoj momčadi A-2 lige Centar, za koju će paralelno igrati i dalje.

- Trener me u Hermesu stalno gura, daje mi odriješene ruke, šutiram koliko hoću... Zato ove sezone imam samopouzdanje, koje prije nisam imao - kaže 204 cm visoki krilni centar “vukova”.

Dok igrači polako ali sigurno odlaze iz kluba, klinci poput Krstanovića dobivaju priliku. Zbog recesije su, uostalom, i Bogdanović i Radošević postali igrači.

- Mislim da će sve više gurati mlade - nada se Krstanović, koji s Cibonom trenira samo poslijepodne jer ujutro ima nastavu. Odličan je đak. Nasreću, “vukovi” su okončali štrajk jer im je Bandić obećao pomoći. I treba tako, barem zbog klinaca poput Krstanovića. 

Pjesme koje se čuju na Ciboninim utakmicama nose skrivene poruke

Prljavo kazalište - Kiše jesenje

Kroz moje prazne džepove vjetrovi 
mi prolaze, stih je 
koji se odnosi na Cibonu. “Vukovi” mjesecima ne primaju plaću, većinu igrača moraju uzdržavati roditelji.

Prljavo kazalište - Marina

Došao sam na njena vrata da joj kažem baš da odlazim, pjeva Mladen Bodalec, a u njegovu ulogu uskočio je Drago Pašalić. “Njena vrata” su vrata svlačionice, a “ona” je Zdravko Radulović s igračima. Paša je posljednji u nizu odbjeglih cibosa.

Novi Fosili - Košulja plava

Jedna od najčešćih pjesama u Ciboni stari je hit Novih fosila, Sanja Doležal pjeva o dečkima u plavim dresovima.

Novi Fosili - 
Za dobra stara vremena

Još jedan hit Novih fosila. Na subotnjoj utakmici navijači Cibone i Zadra okrenuli su se jedni prema drugima i zajedno zapjevali. U dobrim starim vremenima njihovi su klubovi bili moćni, danas su pred gašenjem, a rezultatski nikad nisu bili lošiji.

Ray Charles - Hit the road Jack

Hit The Road Jack and don’t you come back no more. “Gubi se i ne vraćaj se”, Bandićeva je poruka upravi Cibone, čijim odlaskom uvjetuje sanaciju.

Rihanna - Umbrella

U pripjevu Rihanna kaže “Sad kad kiši više nego ikad, znaj da još imamo jedno drugo”. u ovim teškim, kišnim vremenima za Cibonu, imaju još samo jedni druge. I obećanja koja još nitko nije ispunio.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 4
VIDEO

Rijeka - Dinamo 1-2: 'Modri' jure prema obrani titule prvaka nakon preokreta na Rujevici!
'MODRIMA' DERBI SEZONE

Rijeka - Dinamo 1-2: 'Modri' jure prema obrani titule prvaka nakon preokreta na Rujevici!

Rijeka je povela pred 8118 gledatelja na Rujevici golom Marka Pjace iz penala u 50. minuti. Petković je sjajno naciljao iz slobodnjaka u 75. minuti za izjednačenje, a Hoxha je u 89. zabio za vodstvo nakon što je ušao

Evo što treba Dinamu do kraja sezone da obrani naslov prvaka
KALKULACIJE

Evo što treba Dinamu do kraja sezone da obrani naslov prvaka

Ako bi obje momčadi na kraju sezone imale isti broj bodova, Dinamo tu bolje stoji jer su 'plavi' od četiri međusobna derbija ove sezone pobijedili u tri (2-1, 1-0, 2-1), a jednom je bilo neriješeno (2-2)
VIDEO 24sata na Dinamovom noćnom slavlju: BBB iznenadili igrače, Ristovski pjevao s njima
LUDNICA U ZAGREBU

VIDEO 24sata na Dinamovom noćnom slavlju: BBB iznenadili igrače, Ristovski pjevao s njima

Nekoliko stotina navijača dočekalo je 'plave' na Maksimiru nakon pobjede Dinama nad Rijekom u derbiju. Tamo su pjevali i slavili, a cijela fešta nije predugo trajala, ipak je već bilo debelo iza jedan sat ujutro...