Obavijesti

Sport

Komentari 34

Zdravko ipak stiže: Moji igrači me mole da dođem na derbi...

Zdravko ipak stiže: Moji igrači me mole da dođem na derbi...
5

Dinamov predsjednik Mirko Barišić ne sumnja da će Zdravko Mamić doći na derbi iako ovog proljeća nije bio niti na jednoj utakmici svoje omiljene momčadi...

VIDEO

Jako sam nesretan posljednjih dana, muči me cjelokupna situacija u hrvatskom nogometu, požalio se Zdravko Mamić dva dana prije Dinamova okršaja s Hajdukom.

- Nisam bio ni na jednoj utakmici ovog proljeća, ali na derbi ću doći. Pa kako da ne dođem kad me igrači i trener mole? Samo zato otići ću na utakmicu - kaže Mamić.

Smjestit će se Zdravko, dakle, u svečnu ložu, a prvi slijeva bit će mu Mirko Barišić.

- Naravno da će doći na utakmicu. Svi pravi džekovi gledaju smrti u oči, a Zdravko Mamić je pravi džek - tvrdi predsjednik, tužan što je Dinamo uz ulaznice za subotnji derbi morao dijeliti gledateljima dresove.

- Jesam, žalostan sam, ali u stanju smo do kojeg nas je dovelo društvo. Moramo se boriti za svakoga gledatelja - kaže Barišić.

Uvjeren je u pobjedu Dinama:

- Bit će 1-0 za nas, ipak smo u prednosti!

Nije pogađao tko će zabiti taj gol odluke, ali Fatos Beqiraj ionako se sam ponudio. Najavio je da će zabiti “bijelima” u subotu.

- Uh, ne spavam noćima zbog toga... - našalio se Hajdukov branič Hrvoje Vejić.

- Beqiraj je napadač, naravno da najavljuje gol, ali mi ćemo dati sve od sebe da u tome ne uspije. Respektiram njega, Badelja, Tonela... I sve ostale, ne želim da se netko uvrijedi ako ga izostavim - dodao je Vejić.

Ni kad su momčadi bile u puno boljoj formi, nije se baš “umiralo u ljepoti”. I teško je vjerovati da će se sad nešto promijeniti.

- Istina, ne blistamo ni jedni ni drugi, ali mi ćemo pokušati u Maksimiru zakomplicirati prvenstvo - kaže kapetan Srđan Andrić.

Dinamo igra, a on je na jahti

U tri proljetna kola Dinamo je zabio dva gola, dvaput minimalno pobijedio i remizirao sa Slaven Belupom u Maksimiru. Zdravko Mamić o tome je samo čitao. Nije dolazio na utakmice, a dok je njegova momčad igrala u Vinkovcima, on je “upregnuo” svoju jahtu i uživao u Ičićima.

Više ništa nije isto, osim što sudi Burilo

Otišao je i Ibro...

Najopasniji je Ibričić, oko njega se sve vrti, upozoravali su iz Dinama prije prošlog derbija. Ibro je u Lokomotivu, desetka “bijelih” je Trebotić.

Nema sponzora

Hajdukov dres bio je prazan i u jesenskom derbiju, sad će biti i Dinamov. Sponzori panično bježe od dva naša najveća kluba.

Zbogom, pirijo!

Goran Vučević već je slavio u Maksimiru, ali bez Špace sve će biti manje zabavno. Nema pirije (taktika “lijevak”), možda bude golova.

BBB će na Cvjetni

Zvuči paradoksalno, ali Dinamo je na Poljudu imao potporu najžešćih navijača, a na svom je stadionu neće imati. BBB-ovci će ići na Cvjetni trg.

Sucu školjke i rižoto

Joško Svaguša više nije na Poljudu, na sreću glavnog suca Andreja Burila. Nakon derbija Svaguša je zaprijetio da će mu prisjesti školjke i crni rižoto. Sad će valjda u miru ručati.

Sucu Burilu četvrti put derbi, prvi na Maksimiru

Obećavam momčadima ravnopravan tretman, rekao je glavni sudac Andrej Burilo, koji će treći put zaredom i četvrti put u karijeri izvesti igrače Dinama i Hajduka iz tunela. Triput je sudio na Poljudu, sad će debitirati u Maksimiru. I kako god bude sudio, zna da će biti nezadovoljnih...

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 34
VIDEO

Čudesan preokret Reala protiv Bayerna za finale Lige prvaka! Modrić ušao i spasio 'kraljeve'
U SUDAČKOJ NADOKNADI

Čudesan preokret Reala protiv Bayerna za finale Lige prvaka! Modrić ušao i spasio 'kraljeve'

Čudesne scene u Madridu. Bayern je do 88. imao finale Lige prvaka na Wembleyju, Tuchel je izvadio napadače Kanea, Musialu, Sanea... A džoker s klupe Joselu zabio je dva gola i preokrenuo utakmicu

Dinamo dobiva novog sponzora, ali proračun će održati jedino prodaja Martina Baturine...
SPREMA SE TRANSFER

Dinamo dobiva novog sponzora, ali proračun će održati jedino prodaja Martina Baturine...

S Petkovićem je situacija složenija. Već mu je 29 godina, klub na njemu ne može zaraditi ni približno koliko bi izgubio njegovim odlaskom. A ni Bruni se ne odlazi u egzotiku, jedino ako pokuca na vrata klub iz 'liga petice'...
VIDEO Mbappea pitali tko će proći u finale, Bayern ili Real. Njegova reakcija je postala hit
LJUTITI FRANCUZ

VIDEO Mbappea pitali tko će proći u finale, Bayern ili Real. Njegova reakcija je postala hit

Od sljedeće sezone trebao bi nositi dres Reala i s kraljevskim klubom pokušati osvojiti svoj prvi uhati trofej, ali sinoć mu nije bilo ni do čega pa čak ni do razgovora o budućem klubu