Obavijesti

Sport

Komentari 172

Zdravko: Jovanoviću, podnesi ostavku, a mene pusti na miru!

Zdravko: Jovanoviću, podnesi ostavku, a mene pusti na miru!
3

'Pozivam ministra da podnese ostavku, nekompetentan je! Neka ne skuplja poene kod čovjeka koji leži na podu, rekao je Mamić u HTV-ovoj emisiji 'In medias res'

VIDEO

Zdravko Mamić gostovao je u HTV-oj emisiji 'In medias res', a već u prvoj rečenici, monologu od sedam minuta, obrušio se na ministra znanosti, obrazovanja i sporta Željka Jovanovića.

Zatrčao sam se sa 50 metara huliganima pa su kleknuli i molili me 

- Pozivam ga da podnese ostavku, nekompetentan je! Neka ne skuplja jeftine poene kod čovjeka koji leži na podu. Da, ja sam čovjek na podu. Neka me pusti na miru! Mene, moju obitelj - započeo je izvršni predsjednik Dinama pa nastavio:

- Da sam ministar sporta uljuđenije bih se ponašao. On bi trebao služiti, a stavio se u ulogu suca. Obični je više rangirani činovnik. U nogometu ima problema, ali uzeo si je za pravo da baci ljagu na djelatnike, sportaše... Nikad nismo razgovarali niti sam ga vidio, a toliko je optužbi iznio o Dinamu, toliko laži i objeda. 

Dinamo je kontroliran i od USKOK-a, i dvoskoka i troskoka

Mamić je potom nahvalio klub i rekao kako su 'modri' uplatili 186 milijuna kuna u državni proračun.

- Zaslužujemo respekt ili barem neka nas pozove i da nam koji savjet, ako zna bolje. Samo u HNS-u i Dinamu nema nikakvih problema. U posljednjih 12 godina otkad je u klub došao predsjednik Barišić, nikad nismo bili blokirani. Zaposlenici redovito primaju plaće. A najkontroliraniji smo klub u Hrvatskoj, više od svih ostalih zajedno. I od USKOK-a, i dvoskoka i troskoka. Šalje lošu poruku mladeži, djeci koju i ja imam, koja idu u osnovnu, srednju školu i na fakultet. Zamislite, što bi bilo da ja kažem što je s plaćom profesora, uvjetima u školama, da je tamo neka močvara.

Moja stanja su posljedica nemoći da civiliziranim sredstvima nešto dokažem, krik očajnika

Zdravko je objasnio svoje ispade.

- Ispričavam se kao osoba što sam naštetio ugledu kluba. Moja stanja su posljedica nemoći da civiliziranim sredstvima nešto dokažem. Psovanje nastaje kad nemaš argumenata, a ja 100 puta kažem 'ljubavi moja'. To je krik očajnika. Ima toliko grafita mržnje u gradu spram mene, a ni jedna nadležna institucija ništa ne poduzima, svi čekaju da me ubiju. U subotu su napali mog brata Zorana, a i mene nekoliko puta. Nikad ja nisam napao, ali sam vrlo opasan u obrani. Jednom su me napali u Amruševoj, jednom u Miramarskoj, njih pet, šest ili sedam. Zatrčao sam se sa 50 metara pa su kleknuli i molili me. 

Ako sam ikad bio u sukobu interesa idem na Goli otok 

Maminjo će pokloniti kuću onome tko dokaže da je primio i kunu više od 10.000 kuna kolika mu je plaća.

- Ako sam ikad bio u sukobu interesa idem na Goli otok. Sin je vratio menadžersku licencu, a ionako prije ni jedan posao nije napravio u Hrvatskoj, samo u inozemstvu i ne u interesu Dinama. Koje je to licemjerje, političari mogu prenositi vlasništvo, a moj sin od 30 godina s obitelji ne. Ni ja nikad nisam zaradio ni na jednom igraču Dinama, samo sam izgubio, na Eduardu.

O Malešu...

Nikad ne bih napravio što je Maleš, neka to rade oni koji su za to plaćeni. To nije dobro za njega, tek će vidjeti posljedice. To nisu prijetnje, ja mu želim  pomoći, a siguran sam da je imao namjeru da me uvuče.

O Širiću...

On je rekao da sam meta USKOK-a. Pa naravno, to je jasno i sljepcu i gluhom.

Nakon Bilića ili Cico ili Ćiro

Ja bih za Cicu dao bubreg i krvi, ali imat će i Ćiro moju podršku. To ne znači da izbornik reprezentacije neće biti netko treći.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 172
VIDEO

Velika tuga uoči derbija sezone: Sergeju Jakiroviću umrla majka
POČIVALA U MIRU

Velika tuga uoči derbija sezone: Sergeju Jakiroviću umrla majka

Sergej Jakirović uoči supervažne utakmice protiv Rijeke izgubio je majku Jelenu, doznaju 24sata. Njen će sprovod biti u utorak u Metkoviću kako bi se maksimalno mogao posvetiti utakmici na Rujevici

Zlatan otkrio detalje privatnog života: Moja žena kuha i pere suđe, naša djeca nisu kao druga
SKROMNA OBITELJ

Zlatan otkrio detalje privatnog života: Moja žena kuha i pere suđe, naša djeca nisu kao druga

I kada je u pitanju odgoj sinova Maximiliana (18) i Vincenta (16), Ibrahimović ih je učinio poniznima i skromnima, nije im od početka pružao luksuz
Dinamo se oglasio nakon smrti Jakirovićeve majke: 'Stojim uz tebe i kad ne ide i kad je teško'
EMOTIVNA OBJAVA

Dinamo se oglasio nakon smrti Jakirovićeve majke: 'Stojim uz tebe i kad ne ide i kad je teško'

Treneru Dinama preminula je majka, a iz kluba su se oglasili emotivnom objavom pjesme koju često pjevaju Bad Blue Boysi i tako pružili podršku