Obavijesti

Sport

Komentari 254

Zdravko: Niko zove samo kad me treba, više mi nije prijatelj

Zdravko: Niko zove samo kad me treba, više mi nije prijatelj
1

Niko Kovač je "egotrip". Zvao me sto puta i to samo kad mu je nešto zapelo i kad mu je trebala moja pomoć. Bio mi je prijatelj, više nije, rekao je Zdravko Mamić...

VIDEO

Zdravko Mamić gostovao je u emisiji Sport nedjeljom na Z1. 

Izvršni predsjednik Dinama bio je u elementu. Nakon što je "detektirao" problem kukastog križa na Poljudu kao pokušaj Udbe da podjeli Hrvatsku i okrene Hrvata na Hrvata, javno je odstranio izbornika Niku Kovača sa svoje liste prijatelja.

- Niko je tip "egotripa" koji misli i radi samo ono što njega zanima. Moj brat je kum njegovom djetetu, ali otkako se Kovač vratio u Hrvatsku, jasno je pokazao otklon prema obitelji Mamić - rekao je Zdravko Mamić u emisiji i dodao:

- Pa ja sam najzaslužniji što je Kovač ostao na mjestu izbornika. Kad je Hrvatska razočarala u Brazilu, ja sam stao iza njega. Ali više neću. Niko mi više nije prijatelj! Zvao me sto puta i to samo kad mu je nešto zapelo i kad mu je trebala moja pomoć, a on je, otkako je došao na to mjesto, ignorirao savez i klubove i sve radi po svom - rekao je Zdravko Mamić, koji izborniku posebno zamjera što se odrekao Arijana Ademija, kako je rekao, igrača kakvog Hrvatska nema na toj poziciji.

Mamić se obračunao i sa Štimcem, za kojeg je rekao kako je mislio da se može promijeniti, ali je ubrzo shvatio da od toga neće biti ništa. Pohvalio je Davora Šukera i njegov rad u vrhu HNS-a i dodao je kako nikad ne bi Rijeci uzeo Ivana Močinića jer previše poštuje igrača i klub s Kantride. 

Mamić je rekao i kako je jako žalostan zbog odnosa s Hajdukom koji je, kako je rekao, svetinja za sve i za njega kao dinamovca, ali i da odnose ne može sam popraviti.

- Pa oni ne mogu osigurati dominaciju ni u Dalmaciji, a uporno pokušavaju sakriti svoju nesposobnost optužbama prema Dinamu i drugima - rekao je Mamić, koji je pozvao navijače "modrih" da podrže "novi Dinamo" u europskoj avanturi.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 254
VIDEO

Rijeka - Dinamo 1-2: 'Modri' jure prema obrani titule prvaka nakon preokreta na Rujevici!
'MODRIMA' DERBI SEZONE

Rijeka - Dinamo 1-2: 'Modri' jure prema obrani titule prvaka nakon preokreta na Rujevici!

Rijeka je povela pred 8118 gledatelja na Rujevici golom Marka Pjace iz penala u 50. minuti. Petković je sjajno naciljao iz slobodnjaka u 75. minuti za izjednačenje, a Hoxha je u 89. zabio za vodstvo nakon što je ušao

Evo što treba Dinamu do kraja sezone da obrani naslov prvaka
KALKULACIJE

Evo što treba Dinamu do kraja sezone da obrani naslov prvaka

Ako bi obje momčadi na kraju sezone imale isti broj bodova, Dinamo tu bolje stoji jer su 'plavi' od četiri međusobna derbija ove sezone pobijedili u tri (2-1, 1-0, 2-1), a jednom je bilo neriješeno (2-2)
VIDEO Drožđek šokirao Poljud, navijači zviždali 'bilima', za Hajduk debitirao 16-godišnjak
VARAŽDIN IZNENADIO

VIDEO Drožđek šokirao Poljud, navijači zviždali 'bilima', za Hajduk debitirao 16-godišnjak

Sahiti i Diallo nisu bili u sastavu zbog odluke trenera Ivankovića. Varaždin je drugi put u povijesti pobijedio u Splitu, a prvi od 12.027 gledatelja Poljud su počeli napuštati u 80. minuti