Obavijesti

Sport

Komentari 40

Zdravko 'u fušu' prodaje karte, stadion je spreman za Neftči...

Zdravko 'u fušu' prodaje karte, stadion je spreman za Neftči...
4

Dobar dan. Izvolite, što trebate?, kaže Mamić kad na vratima Dinamove uprave vidi veliki red navijača koji su došli po ulaznice. Ode po ulaznice i sve uredno naplati...

VIDEO

Probija se kroz gužvu na ulazu, preskače ograde, kontrolira sve radove... Zdravko Mamić već dugo nije bio ovako sretan. Dinamov izvršni predsjednik već dva dana prodaje ulaznice za utakmicu protiv Neftčija.

- Dobar dan. Izvolite, što trebate? - kaže Mamić kad na vratima Dinamove uprave vidi veliki red navijača koji su došli po ulaznice.

- Karte? Dođite za mnom - kaže Mamić, izbroji ulaznice i uredno ih naplati.

Nakon toga ode kontrolirati radove koji još nisu gotovi, ali u završnoj su fazi. U utorak je napokon došla i plava umjetna trava koja će prekriti tartan stazu. Sjajno se uklopila u novi izgled Maksimira s plavim stolicama te panoima koji prekrivaju ciglu koja se do sada vidjela. Na žalost na Dinamovom stadionu uvijek postoji opasnost od baklji koje bi mogle zapaliti novu travu.

- U njoj ima kvarcnog pijeska koji bi trebao ublažiti paljevinu od baklje. No, zašto bi netko uopće i bacao baklje - pita se Sakoman.

Mamić još nije odlučio hoće li ju 'počešljati' da bude u jednoj nijansi ili će ju ostaviti da se prelijeva poput vode u bazenu.

- Ma, bit će to super - samo je kratko prokomentirao Mamić.

Za sada je jedini problem gornja sjeverna tribina. Ne zbog Dinama i predanih radnika na stadionu nego zbog prijevoza. Sjedalice su zapele na granici.

- Sve je pripremljeno i ako dođu u srijedu rano ujutro, do utakmice ćemo stići i njih postaviti - rekao je direktor stadiona Miljenko Sakoman.

I ono malo ulaznica što je ostalo za utorak prodano je. Od jutra su bili veliki redovi na blagajnama oko stadiona. U Dinamu se vesele spektaklu te pozivaju sve da dođu u plavim majicama i s plavim obilježjima.

- Unajmili smo avion i profesionalnog fotografa koji će utakmicu slikati iz zraka. Bilo bi dobro da svi dođu u plavom, fotografije će biti sjajne - rekao je sportski direktor Zoran Mamić.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 40
VIDEO

Tko će biti prvak ako Dinamo i Rijeka imaju isti broj bodova?
KALKULACIJE

Tko će biti prvak ako Dinamo i Rijeka imaju isti broj bodova?

Sudar odluke mogao bi se dogoditi, i vjerojatno će to zaista i biti, međusobni derbi na Rujevici u nedjelju (19.30 sati). Rijeka dočekuje Dinamo u izravnom okršaju

Erlić: Skupljali smo boce i živjeli u štali. Plakao sam svaku večer kada sam došao u Dinamo...
OTVORIO DUŠU

Erlić: Skupljali smo boce i živjeli u štali. Plakao sam svaku večer kada sam došao u Dinamo...

Kao mali sam navijao za Hajduk i nadam se da ću jednog dana zaigrati na punom Poljudu. A završio sam za kuhara i volio bih napraviti ručak Severini i večeru Cristianu Ronaldu. Benzema se naljutio kad sam ga uštipnuo
Sopić: Častio sam na benzinskoj unatoč porazu, a u klubu su me dočekala samo smrknuta lica...
JUTRO NAKON PORAZA

Sopić: Častio sam na benzinskoj unatoč porazu, a u klubu su me dočekala samo smrknuta lica...

Cijela je Hrvatska bila sigurna da ćemo izgubiti i evo, gospodo, izgubili smo, a i dalje imamo sve u rukama. Ako želimo biti prvaci, moramo jednom dobiti i Dinamo. Svima sam u klubu rekao "Nemojte da ja, Zagrepčanin, budem veći optimist od vas, Riječana"