Obavijesti

Sport

Komentari 11

Zebec otkrio zašto je isključio Šimunića i Čondrića. Strahonja tvrdi: Drugi žuti je opravdan

Zebec otkrio zašto je isključio Šimunića i Čondrića. Strahonja tvrdi: Drugi žuti je opravdan

Fran Jović prijavio je članove stručnog stožera Rudeša zbog psovanja i vrijeđanja na terenu nakon sumnjivog drugog žutog kartona Vanji Vukmanoviću. Rudeš i Lokomotiva igrali su 0-0

VIDEO

Rudeš i Lokomotiva remizirali su 0-0 u nedjeljnom gradskom obračunu 17. kola HNL-a u Kranjčevićevoj nakon koje se diglo puno bure zbog suđenja Marija Zebeca.

"Nevjerojatno je da nas se ovako uništava, baš kao što je žalosno da i sudačka organizacija šutke prelazi preko svega. I znamo da će nas kazniti, ali samo zato što više ne želimo šutjeti i trpjeti ovakva sudačka iživljavanja", napisali su, između ostalog, Rudešani u novom priopćenju.

POGLEDAJTE SAŽETAK: Rudeš - Lokomotiva 0-0

Pokretanje videa...

sažetak lokomotiva rudeš 01:27

Sve utakmice SuperSport HNL-a gledajte samo na MAXSport kanalu Hrvatskog Telekoma.

Strahonja: Nema veze što prvo dolazi do lopte, to je drugi žuti

Sporno je bilo isključenje domaćeg igrača Vanje Vukmanovića u 57. minuti. Drugi žuti karton dobio je nakon starta na loptu. Marijo Strahonja smatra da sudac nije pogriješio.

- To je ispravna odluka. Svakako je ovo start za drugi žuti karton jer se ide otvorenim đonom. Nema veze što prvo dolazi do lopte. Nije za direktan crveni karton, ali svakako drugi žuti - kazao je ekspert HTV-a.

Zebec: Šimunić je rekao "Pi*ka vam materina svima"

Nakon toga krenuli su žestoki prosvjedi s klupe, crvene kartone dobili su predsjednik Rudeša Josip Šimunić i direktor Stipe Čondrić. Zebec je u zapisniku objasnio zašto:

"Na prijavu 4. sudca utakmice (Fran Jović) isključio sam službenog predstavnika kluba Josipa Šimunića zbog toga što je udario nogom bočicu za vodu u tehničkom prostoru te glasno izrekao: ‘Pi*ka vam materina svima’. U 66. minuti na prijavu 4. sudca isključio sam pomoćnog trenera Stipu Čondrića zbog odgurivanja 4. sudca s obje ruke u prsa, između uzdužne linije i tehničkog prostora, a nakon toga pomoćni trener dvije i pol minute odbijao je napustiti klupu te na kraju opsovao riječima: ‘Jeb*m vam svima mater’".

Jedini prvoligaški klub koji ima više priopćenja o sudačkim greškama nego bodova ostao je zacementiran na dnu HNL-a s četiri boda iz 17 kola i već je praktički otpisan.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 11
VIDEO

Rijeka - Dinamo 1-2: 'Modri' jure prema obrani titule prvaka nakon preokreta na Rujevici!
'MODRIMA' DERBI SEZONE

Rijeka - Dinamo 1-2: 'Modri' jure prema obrani titule prvaka nakon preokreta na Rujevici!

Rijeka je povela pred 8118 gledatelja na Rujevici golom Marka Pjace iz penala u 50. minuti. Petković je sjajno naciljao iz slobodnjaka u 75. minuti za izjednačenje, a Hoxha je u 89. zabio za vodstvo nakon što je ušao

Evo što treba Dinamu do kraja sezone da obrani naslov prvaka
KALKULACIJE

Evo što treba Dinamu do kraja sezone da obrani naslov prvaka

Ako bi obje momčadi na kraju sezone imale isti broj bodova, Dinamo tu bolje stoji jer su 'plavi' od četiri međusobna derbija ove sezone pobijedili u tri (2-1, 1-0, 2-1), a jednom je bilo neriješeno (2-2)
VIDEO 24sata na Dinamovom noćnom slavlju: BBB iznenadili igrače, Ristovski pjevao s njima
LUDNICA U ZAGREBU

VIDEO 24sata na Dinamovom noćnom slavlju: BBB iznenadili igrače, Ristovski pjevao s njima

Nekoliko stotina navijača dočekalo je 'plave' na Maksimiru nakon pobjede Dinama nad Rijekom u derbiju. Tamo su pjevali i slavili, a cijela fešta nije predugo trajala, ipak je već bilo debelo iza jedan sat ujutro...