Obavijesti

Sport

Komentari 4

Zec prekinuo šutnju: Sad više ne želim biti izbornik

Zec prekinuo šutnju: Sad više ne želim biti izbornik
5

Goran Ivanišević i John McEnroe u Dubrovniku će odigrati ekshibicijski meč osmog srpnja. Prihod je namjenjen obnovi dječjeg odjela Opće bolnice...

VIDEO

Ideja za ekshibiciju pala je negdje prije tri i pol godine. Tada me je moj dobar prijatelj Pančo (Marijan Pančevski, teniski sudac) upitao: 'Je li Gorane, kad ćemo nešto napraviti u Dubrovniku?' I eto, dogodit će se, predstavio je Goran Ivanišević humanitarni teniski dvoboj protiv Johna McEnroea ispred Kneževa dvora u centru Dubrovnka 8. srpnja.
Zec se prvi pojavio u restoranu Apetit na zagrebačkom Cmroku. Oduševljeno je govorio o velikom uzoru, a i rivalu na Senior Touru.
- Rekao mi je da će ga žena ubiti ako ju ne dovede u Dubrovnik. Eto, sad će biti miran neko vrijeme. Želimo ga ugostiti kako treba, mislim da će biti zadovoljan - izjavio je bivši wimbledonski pobjednik.
Nakon povijesnog događaja na Stradunu, za koji će biti potrebno izdvojiti 1000 kuna, McEnroe bi htio u Split.
- Nakon što posjeti drugi najljepši grad na svijetu, bilo bi u redu da vidi i najljepši! Rekao mi je da bi volio gledati meč Hrvatske i Srbije i ja mu to želim omogučiti - izjavio je 38-godišnji Ivanišević, koji prije devet godina i nije bio u tako sjajnim odnosima sa McEnroeom.
- Je, tad mi je išao na živce. Malo me vrijeđao dok sam pobjeđivao u Wimbledonu, pa sam ja malo uzvratio, pa smo se poslije pomirili. On je bio moj uzor i od toga nikad neću pobjeći. Sretan sam što dolazi u Hrvatsku - rekao je bivši drugi reket svijeta.
Goran je jedan od trenera Marinu Čiliću.
- Više sam ja pomoćnik Boba Bretta. Čujemo se svaki dan oko Marina koji ima nevjerojatan potencijal. Nisam gledao njegov poraz od Söderlinga, ali čuo sam da nije igrao najbolje - izjavio je Zec i nastavio:
- Očekujem puno od njega na Wimbledonu. Trava je idealna podloga za njegov tenis. Nažalost, neću biti s njim u Londonu, ali ćemo se čuti svakodnevno. U svakom slučaju, očekujem dobre rezultate - rekao je Goran.
Kada je u pitanju Davis Cup protiv Srbije, vjeruje u pobjedu u Splitu.
- Navijat ću tamo, kako da ne! Mislim da su naše šanse 60%. Odlučit će parovi. Oni imaju Zimonjića i tu priča staje. Nadam se da će se Mario Ančić oporaviti i da će biti u Splitu. Jako nedostaje našoj reprezentaciji, ali i svjetskom tenisu - rekao je Goran, koji se ne želi više gurati u našu reprezentaciju.
- Prpić je sjajan izbornik i tu je kraj priče. Ja sam trebao biti izbornik prije nekoliko godina, tad su se stvari malo zakomplicirale, ali to je stara priča. Ali zadovoljan sam kako sad izgleda naša reprezentacija - zaključio je Ivanišević.
Spektakl u Dubrovniku najavljen je za osmi srpnja, cijena ulaznice je 1000 kuna. U prodaji će biti samo 500 karata. Sav prihod namjenjen je obnovi dječjeg odjela Opće bolnice u Dubrovniku.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Komentari 4

VIDEO

Dalić predstavio popis za Euro! 'Vlašić je bolje nego što je bio'
PUTNICI ZA NJEMAČKU

Dalić predstavio popis za Euro! 'Vlašić je bolje nego što je bio'

Na popisu Zlatka Dalića su i Baturina i dva Rijekina krila, a pretpozive su dobili dinamovac Petar Sučić, te Sigur, Marin Ljubičić, Matanović i Fruk, kao i golman Dominik Kotarski koji je imao sjajnu sezonu u PAOK-u

Mavrović za 24sata: Taj je sudac sramota za organizaciju! A Filip Hrgović pripada ovom društvu
ANALIZA MEČA ZA TITULU

Mavrović za 24sata: Taj je sudac sramota za organizaciju! A Filip Hrgović pripada ovom društvu

Kako bih ja bodovao? Usik je sigurno dobio dvije ili tri runde više, plus nokdaun u devetoj. I da je tada sudac malo drugačije reagirao, bio bi to kraj meča, rekao je Mavrović
Gvardiol i Kova prvaci Engleske! City uzeo 10. titulu Premier lige
ARSENAL TUGUJE

Gvardiol i Kova prvaci Engleske! City uzeo 10. titulu Premier lige

Manchester City ništa nije prepustio slučaju i u posljednjem kolu Premier lige pobijedio je West Ham 3-1. Joško Gvardiol i Mateo Kovačić postali su prvaci, City je naslov osvojio četvrti put u nizu i 10. put u povijesti