Obavijesti

Sport

Komentari 12

'Vjerujem u preokret, zaslužili smo to zbog svega što radimo'

'Vjerujem u preokret, zaslužili smo to zbog svega što radimo'
1

Navijači su nam podrška na svakoj utakmici u zadnjih godinu i pol dana, i u gostima i kod kuće, vidi se ta simbioza između igrača i navijača. Mi to iznimno cijenimo, poručio je Zoran Zekić

VIDEO

Rekao sam igračima odmah poslije prve utakmice da vjerujem da možemo napraviti preokret i proći dalje. Na kraju krajeva, mislim da smo zaslužili da prođemo dalje kako se ponašamo kako radimo i nakon svega što smo napravili u Europi dosad, rekao je trener Osijeka Zoran Zekić dva dana uoči utakmice sezone za bijelo-plave.

Slavonci putuju na uzvrat četvrtog pretkola Europske lige protiv Austrije Beč u Sankt Pölten nakon što su nesretno izgubili prvu utakmicu 2-1.

- Vjerujem da možemo ući u utakmicu s puno sigurnosti, mirnoće, vjere, koncentracije i hrabrošću. Utakmica se može dobiti na puno načina - rekao je Zekić.

Press konferencija uoči uzvratne utakmice play-offa protiv FK Austria Wien

Posted by NK Osijek on 22. kolovoza 2017

Nakon vodećeg gola Muzafera Ejupija na krcatom Gradskom vrtu u 15. minuti, Borna Barišić je u 19. pogodio stativu iz penala. Otad je sve krenulo nizbrdo, Monschein u 26. i Holzhauser u 60. minuti okrenuli su rezultat.

Hrvatskom predstavniku tako treba pobjeda od dva gola razlike ili minimalna visokim rezultatom (3-2, 4-3 itd.). 

- U završnici utakmice preuzet ćemo potpuni rizik s napadačkim nogometom. Naravno, to ne znači da nećemo od samog početka krenuti po gol. Treba biti oprezan, posebice u obrani i greške iz prve utakmice ne smiju se ponoviti - kaže Zekić i ističe:

- Siguran sam da ćemo energetski biti puno bolji nego u prvoj utakmici, samim tim i agresivniji i bolji u izlasku u blok. Vjerujem da ćemo biti na razini kao protiv PSV-a i Luzerna.

NK Osijek - FK Austria Wien

Osječane će s tribina pratiti velik broj navijača. Stadion NV-Arena prima oko osam tisuća ljudi, od čega bi navijača bijelo-plavog kluba moglo biti oko tisuću i pol.

- Oni su nama podrška na svakoj utakmici u zadnjih godinu i pol dana, i u gostima i kod kuće, vidi se ta simbioza između igrača i navijača. Mi to iznimno cijenimo. Poručujem im da budu u ovakvom izdanju u kakvom su cijelo vrijeme, bez ijednog ekscesa ljudi navijaju i vesele se. Mi ćemo napraviti sve da im pružimo još zadovoljstva i da na kraju svi zajedno budemo sretni - kaže Zekić.

Utakmica u Austriji počinje u 21:05. Prijenos je na Hrvatskoj nogometnoj televiziji, a organizirano gledanje na videozidu bit će u Tvrđi, na Trgu svetog Trojstva.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 12
VIDEO

VIDEO Lokomotiva - Rijeka 3-1: Kiks Riječana u borbi za naslov! Dinamo ostaje na vrhu HNL-a
VELIKO SLAVLJE 'LOKOSA'

VIDEO Lokomotiva - Rijeka 3-1: Kiks Riječana u borbi za naslov! Dinamo ostaje na vrhu HNL-a

Sve što je Rijeka trebala je ne izgubiti u Kranjčevićevoj pa veliki iskorak ka naslovu tražiti u derbiju s Dinamom. No, Riječani su na teškom gostovanju posrnuli. Mudražija i Šotiček pogurali su 'modre' prema tituli

VIDEO Čudesni Gvardiol je opet zabio! Vodi City prema naslovu
POGLEDAJTE GOL

VIDEO Čudesni Gvardiol je opet zabio! Vodi City prema naslovu

'Građani' vode žestoku bitku za naslov s Arsenalom, koji je u velikom londonskom derbiju pobijedio Tottenham 3-2. Manchester ima i utakmicu manje. Ako ju pobijedi, bit će usamljen na vrhu Premier lige
ANKETA Tko će biti prvak HNL-a? Evo što treba Rijeci i Dinamu u derbiju da bi osvojili naslov
ŠTO VI MISLITE?

ANKETA Tko će biti prvak HNL-a? Evo što treba Rijeci i Dinamu u derbiju da bi osvojili naslov

Sudar odluke mogao bi se dogoditi, i vjerojatno će to zaista i biti, međusobni derbi na Rujevici za točno tjedan dana. Rijeka dočekuje Dinamo u izravnom okršaju