Sport

Komentari 3

Žele pomoći sinu bivšeg igrača Marsonije: Na terenu će zaigrati Mandžo, Olić, Karić, Vlaović...

Žele pomoći sinu bivšeg igrača Marsonije: Na terenu će zaigrati Mandžo, Olić, Karić, Vlaović...

U dvorani Vijuš gledatelji će donacijom moći pomoći mladiću, a na terenu vidjeti velika nogometna imena poput brončanih 'vatrenih' iz Francuske te srebrnog 'vatrenog' iz Rusije

Mladi Elin Mašić, sin bivšeg igrača Marsonije Armina Mašića, teško je obolio i treba mu pomoć. Potrebna su mu sredstva za financiranje liječenja, a u pomoć su odmah priskočili srebrni 'vatreni' i bivši igrač Brođana Mario Mandžukić zajedno s nekim 'vatrenima' i prijateljima. 

U četvrtak, 16. prosinca u dvorani Vijuš odigrat će se humanitarne malonogometne utakmice s kojih će se sav prihod od ulaznica koje su 20 kuna uplatiti za liječenje mladića, a na terenu će u mini turniru biti tri momčadi - stariji i mlađi veterani Marsonije te 'Humane zvijezde Hrvatske'. 

U svim će momčadima igrati poznata imena pa ćemo tako na terenu gledati okršaj oca i sina Mandžukić, brončane 'vatrene' Gorana VlaovićaMarija Stanića, HNL ikone Veldina Karića i Edina Mujčina, legendarnog Ivicu Olića i mnoge druge koji žele pomoći Elinu.

Donacija se može uplatiti i ako ne možete doći na utakmice, a podaci za uplatu su: 

Armin Mašić
HR4324020063103673819
Naznaka: “Donacija za liječenje Elina Mašića”

Popis svih ekipa možete pročitati u nastavku. 

Tako će za Humane zvijezde igrati: Brođanin Vjekoslav Škrinjar, Boris Živković, Goran Vlaović, Mario Stanić, Marko Babić, Mato Neretljak, Miroslav Žitnjak, Goran Jurić, Robert Špehar, Antun Labak, Miroslav Bičanić, Željko Ačkar i glumac Slaven Knezović, dok je izbornik Ivica Grnja.

Za starije veterane Marsonije trebali bi igrati: Marijan Zovko, Mato Mandžukić, Edin i Zemir Mujčin, Veldin Karić, Dinko Rosandić, Luciano Zgrablić, Mario Jozić, Josip Markovinović, Anto Petrović, Ivica Antolić, Dragan Tomas, Josip Lončarević, Vjekoslav Martinović i Hrvoje Borevković, dok je trener Ilija Lončarević.

U sastavu mlađih veterana trebali bi biti: Ivica Olić, Mario Mandžukić, Goran Rubil, Mario Tadić, Bernard Brnjić, Danijel Cesarec, Braslav Ostojić, Dino Durak i Igor Ostopanj, a trener je Miroslav Buljan.

Najčitaniji članci