Obavijesti

Sport

Komentari 32

Zelenika: Koja Ukrajina?! Puno smo bolji, sad idemo do kraja

Zelenika: Koja Ukrajina?! Puno smo bolji, sad idemo do kraja
4

BORBA ZA EP Dosad smo sjajno odradili kvalifikacije, ne smijemo sad uprskati. Moramo pobijediti Ukrajinu u Zagrebu, najavio je Oliver Zelenika susret u Zagrebu

VIDEO

Mlada hrvatska reprezentacija prva je u 5. kvalifikacijskoj skupini. Pobjedom nad Ukrajinom danas u Kranjčevićevoj (19 sati), “zacementirali” bi prvu poziciju i bili na korak do doigravanja.

U rujnu prošle godine Hrvatska je u Lavovu pobijedila 2-0, zabili su Rebić i Brozović. Mlade je tad vodio Niko Kovač, a momčad su tad pojačali i seniorski reprezentativci.

- Hvala izborniku Kovaču što nam je prepustio igrače pa ćemo igrati s najboljima u generaciji. Ukrajina je jaka, nepredvidiva momčad - rekao je izbornik mladih Nenad Gračan.

Sedmorica igrača došla su iz Bad Tatzmannsdorfa kako bi pomogli vršnjacima. Kovačić, Vrsaljko, Rebić, Zelenika, Brozović, Bubnjić i Pašalić trebali bi istrčati protiv Ukrajinaca.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

- Koncentrirani su na Brazil, no imaju motiv igrati za mlade. Ipak je u igri Europsko prvenstvo - rekao je Gračan.

Hrvatska ima jedan poraz u ovim kvalifikacijama, prvi pratitelj Švicarska ima dva. Osim današnje utakmice protiv Ukrajine, Hrvatska do kraja kvalifikacija još igra protiv Latvije u gostima.

- Dobro smo odigrali ove kvalifikacije, sad idemo do kraja. Ukrajince smo dobili u gostima, bolji smo od njih i, ako budemo odigrali kako znamo, neće biti problema - najavio je Zelenika.

Niko Kovač vodio ga je u mladoj reprezentaciji, vodit će ga i na SP u Brazil.

- Veselim se tome, sjajno se osjećam kao dio te momčadi. No sad je prvo na redu utakmica protiv Ukrajine, koncentriran sam na to. Dosad smo dobro odradili kvalifikacije, bilo bi glupo sad zabrljati - rekao je Zelenika i dodao:

- Sretan sam što mogu igrati, nije mi nikakav problem ‘prešaltati’ se na mladu reprezentaciju. Za koju god selekciju igrao, uvijek sam davao maksimum.

Ulaznice koštaju 30 kuna, a sav prihod ide za pomoć poplavljenima u Slavoniji.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 32
VIDEO

Iza kulisa raspada Hajduka: Tko je išao autom s utakmice, a tko se klackao u autobusu...
SPLITSKI FENIKS

Iza kulisa raspada Hajduka: Tko je išao autom s utakmice, a tko se klackao u autobusu...

Plus+ Što je dopušteno Jupiteru nije volu, bila je Jakobušićeva krilatica koja se razbila na splitskim hridima. Predsjednik je "jupiterima" dopuštao da se s gostujućih utakmica, umjesto klupskim autobusom, vraćaju autima...

Stigla je i potvrda: Hrgovića čeka borba karijere, a sada je poznat i datum spektakla
SVE JE SLUŽBENO

Stigla je i potvrda: Hrgovića čeka borba karijere, a sada je poznat i datum spektakla

Hrgović ima 17 profesionalnih borbi i još nije izgubio. Čak 14 puta pobijedio je nokautom. Dubois ima 20 pobjeda i dva poraza, od Usika i Joycea
Loša vijest za izbornika Dalića: Ante Budimir slomio je tri rebra
BIO U BOLNICI

Loša vijest za izbornika Dalića: Ante Budimir slomio je tri rebra

Odmah nakon utakmice je Ante Budimir prevezen u Sveučilišnu bolnicu u Navarri. Testovi su pokazali da je pretrpio traumu u predjelu prsnog koša. Slomio je tri rebra, a primio je i sredstva protiv bolova, napisao je klub