Obavijesti

Sport

Komentari 83

'Želim da i hajdukovcima bude drago zbog uspjeha Dinama'

'Želim da i hajdukovcima bude drago zbog uspjeha Dinama'
1

Saint-Étienne je euro pobjedama pobrao simpatije Francuske, a to traje i danas. To želim i Dinamu, da i okorjelom hajdukovcu bude drago zbog Dinama, kaže Vahid

VIDEO

Dinamo u četvrtak protiv Osijeka igra uzvratnu utakmicu četvrtfinala Kupa, a na konferenciji za novinare se najmanje pričalo o njima. Tek par rečenica.

- Bit će težak teren, snijeg, hladnoća, bit će teško, a bojim se i ozljeda. Cufre neće igrati, ne želim riskirati. Ne smijemo si dozvoliti da sad ispadnemo. Nakon Osijeka idemo do Rovinja, malo odmarati, raditi i popričati, ali i jesti plodove mora - rekao je Dinamov trener Vahid Halilhodžić pa se okrenuo utakmici protiv PAOK-a:

- Svi sanjamo pobjedu protiv PAOK-a, sve ćemo napraviti za taj uspjeh, želim razveseliti ne samo Dinamove navijače, već i cijelu Hrvatsku. Hladnoća jako smeta, pogotovo kad od 10 stupnjeva dođeš do minus 2, mišići su u opasnosti. Bojim se i zaleđenog terena jer je u prednosti onaj koji bolje kliže. Nek' igramo vaterpolo ili kližemo, samo da prođemo. Protiv PAOK-a moramo biti 100 posto, ali ako njih ne pobijedimo nismo ni zaslužili prednost. Znaju se braniti, pa kontrama ili prekidom zabiti, mangupi su 10 puta već od nas. Izuzetno psihološki teška utakmica, a mi još nismo dovoljno karakterna momčad. Rekao sam igračima da se ljute na sebe, suigrače i igru, mrzim ravnodušnost, toga u sportu ne smije biti.

U subotu će netko ići u Grčku skautirati PAOK, ali ne Vaha.

- Ja ću gledati neke kazete, pogledam ih 7-8 i nema tu iznenađenja. Jedino da stave Bobana na lijevog beka ili tako nešto - šali se Halilhodžić koji ima jednu želju:

- Saint-Étienne je važnim europskim pobjedama pobrao simpatije Francuske, a to traje i danas. To želim i Dinamu, da i okorjelom hajdukovcu bude drago zbog Dinama.

Cufre će igrati protiv Grka, pitanje je samo hoće li na stopera ili na beka. 

- Ne znam da li nešto radikalno mijenjati, to ću znati nakon PAOK-a. Znam puno trenera koji su dobri, ali nakon utakmice. Jedna od solucija je da Cufre ide na stopera, ali moram vidjeti tko će njega zamijeniti.

Vahid se osvrnuo i na polusezonu.

- Stvorili smo dobar defenzivni blok, a u ligi smo srušili i neke rekorde. Statističi i nije toliko loše, prvi smo, zabili najviše i primili najmanje, a i u fair playu smo prvi, to je fenomen - sarkastičan je trener 'modrih'.

- Dinamo ima problem jer igra već šest mjeseci, dobro se držimo, očekivao sam i veće probleme. Možemo igrati sa 12 ili 13 igrača, ali pitanje je kako bi sad bilo. Tako sam igrao u Ligi prvaka pa su mi u prosincu svi bili bolesni. Da sam ovako tu napravio imali bi bolnicu, a ja imam skoro sve igrače. Nema Bišćana i još mi je ta knedla u grlu. Mogao je pustiti i dva gola Villarrealu jer nije bilo bitno, ali je instiktivno digao ruku.

Za kraj se osvrnuo na incidente s izlaskom i tučnjavom.

- Fino je raspoloženje. Imali smo malih problema, ali toga ima u svakoj obitelji. Oni koji su to napravili su kažnjeni.

Nožić na poklon

Vaha je od članova uprave kluba na poklon dobio džepni nožić. 

- Što mi treba, od kog da se branim - šalio se raspoloženi Halilhodžić.

Zvezda nema ugled kao nekad

Nisam upućen, ali Zvezda nema ugled kao nekad. Ne mogu mu ništa savjetovati, čuo sam priče, ali one nisu lijepe. Ako želi raditi mora negdje početi. Ima kredibiltet, ali to može okopniti brže nego snijeg u svibnju. Želim mu sreću, simpatičan je i bio je fantastičan igrač. Imao sam i ja ponudu Zvezde, ali sam odbio.

Karte 'idu' kako već godinama nisu

Tomislav Marčino, čovjek zadužen za odnose s javnošću u Maksimiru, obavijestio je kako su u klubu prezadovoljni kako ide prodaja karata za 15. prosinca protiv PAOK-a.

- Prodali smo ih 4000, tako nije bilo već godinama u pretprodaji, Interes je golem, akreditirano je čak 120 novinara.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 83
VIDEO

Iz kopački ravno u ured: Evo tko bi mogao biti novi član uprave ili sportski direktor Hajduka!
RJEŠENJE PRED VRATIMA

Iz kopački ravno u ured: Evo tko bi mogao biti novi član uprave ili sportski direktor Hajduka!

Plus+ Čovjek koji će se brinuti o stručnoj politici Hajduka mora imati znanje, bogato internacionalno iskustvo, dobre veze, mora biti neovisan i dobro poznavati klub. Takve je teško pronaći, ali jedan je već na Poljudu...

VIDEO Proslava Gvardiola je hit! Igrači Man. Cityja slave gol, a evo što hrvatski nogometaš radi
ZAFRKANT JOŠKO

VIDEO Proslava Gvardiola je hit! Igrači Man. Cityja slave gol, a evo što hrvatski nogometaš radi

Joško Gvardiol odigrao je svih 90 minuta i imao zapaženu ulogu, a njegova reakcija kod prvog gola Cityja nasmijala je sve
Godinama spavao s bratovom ženom. Sada čeka treće dijete s modelom za donje rublje...
NESTAŠNI VELŠANIN

Godinama spavao s bratovom ženom. Sada čeka treće dijete s modelom za donje rublje...

Ryan Giggs se 2017. godine rastao sa suprugom Stacey i to nakon što ju je godinama varao s bratovom ženom. Skrasio se s 14 godina mlađim manekenkom Zarom