Obavijesti

Sport

Komentari 73

Želimo naslov prvaka donijeti u Split, možemo ugroziti Dinamo

Želimo naslov prvaka donijeti u Split, možemo ugroziti Dinamo
1

Ima puno teških utakmica, već u subotu nas čeka gradski derbi. Svi su puni motiva i želje za dokazivanjem, najavio je Franko Andrijašević nastavak sezone Prve HNL

VIDEO

Nakon dvotjednih priprema u Turskoj Hajdukovi vezni igrači Franko Andrijašević i Filip Bradarić s puno optimizma očekuju početak proljetnog dijela sezone, te ogled s gradskim rivalom Splitom na otvaranju.

Na početku sezone Franko Andrijašević potpisao je novi ugovor s Hajdukom, dobio je 'desetku' te se očekivalo da bude jedan od predvodnika mlade momčadi. No bila je to za Franka polusezona za zaborav.

- Vukao sam ozljedu iz prošle sezone, nisam prošao pripreme, a i trener je imao neke svoje zamisli. Sada sam napokon prošao cijele pripreme, osjećam se dobro, imam puno samopouzdanja i nadam se da ću igrati više. Pripreme su bile dosta dobre, šteta što nije bila koja utakmica više. Dosta smo se dobro spremili i čekamo nastavak prvenstva s puno optimizma.

Na pitanje bi li ga zadovoljio bod u gradskom derbiju jasno je kazao.

- Ne podcjenjujem Split, ali vjerujem da možemo doći do sva tri boda.

Duje Čop je najavio kako je Hajduk jedini konkurent Dinamu.

- Osim nas tu su i Split, Rijeka, Lokomotiva, sve su to dobre momčadi s dobrim trenerima. Ima puno teških utakmica, već u subotu nas čeka gradski derbi. Svi su puni motiva i želje za dokazivanjem. Nama su otišli Mujan i Kiš, to je pravi potez za njih, a mi koji smo ostali, napredovali smo u odnosu na prvi dio sezone i vjerujem da u ovom sastavu možemo izboriti Europu. Drago mi je da je Pašalić ostao, dobar je igrač i momak i drago mi je da je nakon pola sezone u Hajduku napravio veliki transfer. Svi mi sanjamo velike transfere i klubove, pa tako i ja.

Bradarić: Želimo ući u seriju pobjeda

Ako je Frankova polusezone bila razočaravajuća, za Filipa Bradarića bila je polusezona iz snova. Ušao je u momčad, istisnuo Anđelkovića i ne ispušta poziciju u početnoj postavi. Sigurnost kojom je izveo penal protiv Rijeke, za svoj prvi gol, imponira.

- Nisam imao pritisak, kako sam pogodio tako sam se i osjećao. Protiv Dinama sam imao puno veći pritisak... Tri godine sam u Stobreču izvodio penale i slobodne udarce i trener može imati povjerenje u mene. Sve sam stekao svojim radom i upornošću, nisam gubio nadu ni na posudbama, vjerujem da ću tako i nastaviti i biti sve bolji. I ja i klub.

U pokušaju hvatanja Dinama prva prepreka je gradski derbi sa Splitom.

- Pokušat ćemo ući u seriju pobjeda i nije nemoguće da ugrozimo Dinamo. Želimo naslov prvaka donijeti u Split, ali vidjet ćemo kako će to do kraja ispasti. Idemo korak po korak, koncentrirani smo na sebe, ne gledamo druge, no mi smo Hajduk i od nas se očekuju pobjede. I u gradskom derbiju sa Splitom.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Komentari 73

VIDEO

Rijeka - Dinamo 1-3:  Dominacija 'modrih' za trostruku krunu!
SLAVLJE DINAMA

Rijeka - Dinamo 1-3: Dominacija 'modrih' za trostruku krunu!

Dinamo je 17. put u svojoj povijesti osvojio Hrvatski kup. 'Modri' su u uzvratu finala pobijedili Rijeku golovima Sučića, Baturine i Bulata i time osvojili domaću trostruku krunu nakon što su osvojili Superkup i HNL

Besplatan prijenos: Gdje gledati finale Kupa Rijeka - Dinamo?
UŽIVO OD 18 SATI

Besplatan prijenos: Gdje gledati finale Kupa Rijeka - Dinamo?

Rijeka i Dinamo danas od 18 sati igraju uzvratnu utakmicu finala Kupa. Prva utakmica na Maksimiru završila je 0-0, a podsjetimo kako je na snazi pravilo gola u gostima
Marca: Gotovo je! Luka Modrić ostaje u Realu još godinu dana
PAO JE DOGOVOR

Marca: Gotovo je! Luka Modrić ostaje u Realu još godinu dana

Nakon sastanka s predsjednikom kluba Florentinom Pérezom kapetan "vatrenih" dogovorio je posljednje detalje novog jednogodišnjeg ugovora koji će isticati tri mjeseca prije 40. rođendana