Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
12 komentara

Željko Kopić i igrači Hajduka su podržali akciju darivanja krvi...

Dolazak su potvrdili brojni sportaši, sportske legende i djelatnici, čelnici i igrači Hajduka na čelu s Kopićem, Caktašem, Palaversom i Juranovićem... Doći će i splitski olimpijci

Foto: Ivo Cagalj/PIXSELL
12 komentara

U prethodnih šest izdanja već smo preskočili brojku od 200 darovanih doza krvi, a s obzirom na najave i opsežnost akcije, koja svake godine broji sve više sudionika, računamo na novi rekord i ove sezone. Nadamo se da ćete nam u tome pomoći, na čemu Vam unaprijed zahvaljujemo.

Tim riječima počinje akcija darivanja krvi koju svake godine organizira grupa splitskih sportskih novinara 4N, u suradnji s HNK Hajduk i Crvenim križem. Kao i svake godine, tako se i ove tijekom ljeta moglo čuti apele iz bolnice za dodatnim dozama krvi.

Dolazak su potvrdili brojni sportaši, sportske legende i djelatnici, čelnici i igrači Hajduka na čelu s Kopićem, Caktašem, Palaversom i Juranovićem...

Doći će i splitski olimpijci, koji će aktivno podržati akciju. Za sve davatelje osigurani su obroci i piće te posebni darovi za najmlađe darivatelje i one koji krv daruju prvi put, dok će najsretniji darivatelj otići kući s originalnim dresom Hajduka.

U srpnju ove godine iz KBC-a Split poslali su apel zbog nestašica krvi krvnih grupa A i O. Odazvalo se 150 građana, od kojih je samo sto moglo dati krv.

Iz bolnice su im zahvalili, no istaknuli su kako im je potrebno još 450 doza krvi kako bi bolnica mogla normalno funkcionirati jersu zalihe na kritičnoj razini.

VIDI OVO! 10 zanimljivosti o Dinamu koje niste znali!

Naši partneri pišu
Message