Obavijesti

Sport

Komentari 37

Žena, majka, borkinja: Karate Hottie u prvoj glavnoj borbi...

Žena, majka, borkinja: Karate Hottie u prvoj glavnoj borbi...
9

OKRŠAJ LJEPOTICA Michelle Waterson (30) protiv Paige VanZant (22) u Sacramentu 17. prosinca. Ove djevojke nisu samo lijepe, već su i opake i njima se nije baš pametno zamjeriti...

VIDEO

Zovu je Karate Hottie, majka joj je dražesna gospođa koja se u mlađim danima tukla s dječacima na Tajlandu, a stariji brat zaludio ju je karateom.

Michelle Waterson (30) ovog vikenda čeka prva glavna borba u UFC-u.

Sacramento će biti domaćin priredbe, a Waterson u slamka kategoriji čeka još jedna slatkica UFC-a, Paige VanZant (22). O lijepoj Paige dosta se pisalo, uzela je pauzu i rasturala u "Plesu sa zvijezdama" pa se vratila prvoj ljubavi, borilačkim vještinama.

Michelle Waterson ima crni pojas u karateu, bila je i model, a trenirala je i WuShu, Muay Thai, jiu-jitsu, boks i hrvanje. Karate Hottie otkrila je nešto više o privatnom životu i kako je sve počelo s borilačkim vještinama.

- Brat je stariji četiri godine, uvijek sam htjela biti kao on. Zajedno smo gledali karate filmove, Nindža kornjače, Mortal Combat... Zaljubili smo se u karate od prvog treninga - otkriva Michelle, bivša Invicta prvakinja.

POGLEDAJTE VIDEO: KARATE HOTTIE

Majka joj je s Tajlanda.

- Na Tajlandu mladići vole Muay Thai pa se tuku na ulicama. I ja sam se tukla s njima kad sam bila mlada - otkrila je majka.

Michelle za vikend čeka Paige VanZant, osam godina mlađa borkinja kojoj predviđaju blistavu budućnost u UFC-u.

- Idem za svojim snovima, radim ono što volim. Suprug je boksač pa razumije koliko treba odricanja prije svake borbe te za ovaj način života općenito - kaže Michelle.

Sa suprugom ima kćer.

- Majčinstvo je teško, odogovoran si za to predivno biće cijeli život. Kći je imala 10 mjeseci kad sam se vratila i odradila prvu borbu. Sjećam se, svi su došli vidjeti kako će lijepa cura biti nokautirana. Ali vidjeli su da se znam boriti - dodala je.

Watterson ima 13 pobjeda i četiri poraza, njezina suparnica VanZant je na sedam pobjeda i dva poraza. Američki mediji njihovu su borbu najavili kao okršaj ljepotica. 

 

Like and comment to have this be the winner of my poster contest!!!

Fotografiju objavljuje Paige VanZant (@paigevanzantufc)

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 37
VIDEO

Umro je Velibor Džarovski: Namjestio je 80 utakmica, 30 festivala, kao i izbora za miss
OTIŠAO 'KRALJ MAFIJE'

Umro je Velibor Džarovski: Namjestio je 80 utakmica, 30 festivala, kao i izbora za miss

Velibor Džarovski preminuo je u 75. godini, javljaju mediji iz SJeverne Makedonije. Samoporzvani "kralj nogometne mafije" umro je nakon kraće bolesti, a vijest je potvrdila i obitelj.

Najskuplji svjetski nogometaš u tajnosti ljubi pet godina stariju. Fanovi joj pišu da nije stvarna
'TOTALNO JE OPČINJENA'

Najskuplji svjetski nogometaš u tajnosti ljubi pet godina stariju. Fanovi joj pišu da nije stvarna

Jude Bellingham u vezi je s Nizozemkom Laurom Celijom Valk, objavio je The Sun. Ona zadnjih tjedana boravi u njegovu madridskom domu i mnogima se pohvalila o tome
Dinamov zaokret: Najboljima još veće plaće, a sa strancima nikad nismo napravili razliku
'OKREĆEMO SE MLADIMA'

Dinamov zaokret: Najboljima još veće plaće, a sa strancima nikad nismo napravili razliku

Marko Marić kaže: Teško profiliramo krilne igrače, a razvijamo sjajne vezne pa takve ne treba tražiti u inozemstvu. Davanje velikih i dugoročnih ugovora djeci od 18 godina je loše. Svi koji su otišli iz Dinama sa 16 godina, do 19. su bili u puno slabijem klubu