Obavijesti

Sport

Komentari 10

Zidane: Vjerujem da Ronaldo ostaje, ali treba nam napadač

Zidane: Vjerujem da Ronaldo ostaje, ali treba nam napadač
1

Puno se pričalo o Ronaldu. Kada sam razgovarao s njim bio je miran, uživa ovdje te će se 5. kolovoza priključiti momčadi. I to je sve. Ja baš poput svih vas slušam i gledam što se događa, kaže Zidane

VIDEO

Trener europskog nogometnog prvaka Real Madrida, Zinedine Zidane, rekao je kako Cristiano Ronaldo ostaje u klubu unatoč nedavnim najavama o mogućem odlasku, no da su u potrazi za novim napadačem poslije odlaska Alvara Morate u Chelsea.

- Morata nam je prošle sezone puno doprinio. Vratit će nam se Ronaldo, tu je Borja Mayoral a do 31.kolovoza (kraj prijelaznog roka) ima još vremena, vidjet ćemo - izjavio je Zidane uoči večerašnje utakmice protiv Manchester Uniteda (23 sata),

Zidane nije isključio mogućnost kupnje 18-godišnjeg Kyliana Mbappea iz Monaca.

- Do 31. se svašta može dogoditi. Dobar je igrač i zanimljiv je mnogim klubovima.

Na pitanje o Cristianu Ronaldu koji je nakon Kupa Konfederacija još uvijek na godišnjem odmoru, a ovaj je tjedan u Kini sudjelovao u promotivnom događanju, francuski trener je rekao kako ga očekuje uskoro.

- Puno se pričalo o Ronaldu. Kada sam razgovarao s njim bio je miran, uživa ovdje te će se 5. kolovoza priključiti momčadi. I to je sve. Ja baš poput svih vas slušam i gledam što se događa, a jedino mi je bitno što Ronaldo želi napraviti s Real Madridom. Vjerujem da ostaje s nama - rekao je Zidane.

U lipnju su portugalske sportske novine A Bola izvijestile da je 31-godišnji napadač spreman napustiti klub nezadovoljan tretmanom kluba, novinara i poreznih istražitelja u Madridu. 

Real su napustili branič Pepe (34), napadač Morata (24), desni bek Danilo (26), ofenzivni vezni James Rodriguez (26) i napadač Mariano Diaz (23). Stigli su, mladi španjolski reprezentativci, vezni Dani Ceballos (20) iz Betisa, dok je s posudbe u Eintrachtu vraćen stoper Jesus Vallejo (20). Iz Atletico Madrida je kupljen bočni Theo Hernandez (19) koji je lani bio na posudbi u Deportivo Alavesu, dok je s posudbe u Wolfsburgu vraćen napadač Borja Mayoral (20), a s posudbe u Deportivo Alavesu vezni Marcos Llorente (22).

- Ideja se ne mijenja, nastojat ćemo sve osvojiti. Prošla sezona je bila fantastična, naslovi nas motiviraju - rekao je Zidane s kojim je Real Madrid prošle sezone obranio naslov pobjednika Lige prvaka te osvojio španjolsko prvenstvo.

Njegovi nogometaši se desetak dana pripremaju u SAD-u za europski Superkup u kojem će također igrati protiv Manchester Uniteda.

- Zadovoljan sam, trenirali smo deset dana, dojmovi su dobri, a ova utakmica će nam dobro doći - izjavio je Zidane.

Zadnju utakmicu Real Madrid je odigrao prije 50 dana kada je u finalu Lige prvaka u Cardiffu pobijedio Juventusa s 4-1. Hrvatski reprezentativci i vezni igrači Luka Modrić i Mateo Kovačić zaigrat će protiv engleskog kluba.

- Svi će dobiti minute, a rezultat u toj prvoj utakmici mi nije bitan. Važno mi je da svi daju sve od sebe i da se nitko ne ozlijedio.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 10
VIDEO

Čudesan preokret Reala protiv Bayerna za finale Lige prvaka! Modrić ušao i spasio 'kraljeve'
U SUDAČKOJ NADOKNADI

Čudesan preokret Reala protiv Bayerna za finale Lige prvaka! Modrić ušao i spasio 'kraljeve'

Čudesne scene u Madridu. Bayern je do 88. imao finale Lige prvaka na Wembleyju, Tuchel je izvadio napadače Kanea, Musialu, Sanea... A džoker s klupe Joselu zabio je dva gola i preokrenuo utakmicu

Modrić i Real igraju u finalu Lige prvaka i za Dinamo. Evo zašto
'MODRI' IMAJU INTERES

Modrić i Real igraju u finalu Lige prvaka i za Dinamo. Evo zašto

Rezultat Borussije Dortmund u finalu Lige prvaka utjecat će i na status hrvatskih klubova u kvalifikacijama za europska natjecanja. Modri će navijati protiv njemačkog kluba, a Rijeka za njega
Dinamo dobiva novog sponzora, ali proračun će održati jedino prodaja Martina Baturine...
SPREMA SE TRANSFER

Dinamo dobiva novog sponzora, ali proračun će održati jedino prodaja Martina Baturine...

S Petkovićem je situacija složenija. Već mu je 29 godina, klub na njemu ne može zaraditi ni približno koliko bi izgubio njegovim odlaskom. A ni Bruni se ne odlazi u egzotiku, jedino ako pokuca na vrata klub iz 'liga petice'...