Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se

Zima je, ceste su pune snijega i leda! Isprobajte lance u spreju

Koliko vam se puta desilo da idete na posao u jutarnjim satima kada je sve zaleđeno ili pod slojem snijega? Kada su ceste skliske. Vožnja djeluje opasno i gotovo nemoguće

Vijci Kranjec
Video: Vijci Kranjec

Svakom vozaču je ovo poznata situacija : Zima je, ceste su pune snijega i leda i kotači se vrte zbog nedovoljne trakcije. Koliko vam se puta desilo da idete na posao u jutarnjim satima kada je sve zaleđeno ili pod slojem snijega? Kada su ceste skliske. Vožnja djeluje opasno i gotovo nemoguće.

Sprej pruža pomoć pri vožnji na snijegu i ledu. Uz upotrebu PowerGrip-a trakcija gume i podloge je povećano i kod težih uvjeta. PowerGrip je pogodan za primjenu na vozilima sa prednjim i zadnjim pogonom ili pogonom na sva četiri kotača, te za viličare i radne strojeve. Ovisno na uvjetima na cesti moguća je vožnja sa poboljšanom trakcijom do 6 kilometara. Pogodan je i za upotrebu na biciklima, motorima, ali i na gumenim cipelama. Moguća je upotreba do -25°. Ispod toga ne pruža značajnu pomoć. 

Jedan sprej od 500 ml je dovoljan za čak 10 apliciranja. Dok je sprej od 200 ml dovoljan za 4 apliciranja na gumama širine 195mm.

Za sve informacije možete nam se obratiti na telefon : 01/3094-275 ili putem maila na vijci@vijci.com

Message