Obavijesti

Sport

Komentari 35

Živjeli! Ivan Rakitić u Madridu nazdravio u ugodnom društvu

Živjeli! Ivan Rakitić u Madridu nazdravio u ugodnom društvu
1

Dok je reprezentacija u Trnavi, Rakitić se nalazi u Španjolskoj. Ali ne u Barceloni, već u Madridu. U tamošnjoj pekarnici Celicioso, poznatoj po proizvodima bez glutena.

Kao što je već znano, Ivan Rakitić preskočio je i rujansko reprezentativno okupljanje. Zlatko Dalić bez njega je morao složiti momčad za Slovačku, kao što će i za Azerbajdžan, ali nije od toga radio preveliku dramu ni problem.

Pokretanje videa ...

-  Ako se vraćam na to koga nema, onda mogu brojati dva dana. Bilo bi glupo da se bavim s tim, trebamo dati podršku onima koji su tu. Mi smo tu koji jesmo i idemo napraviti dobar rezultat sutra, kao što smo protiv Walesa. Ako ćemo se vraćati na to koga nema, na krivom smo putu - govorio je izbornik na presici u Trnavi.

Modrić: Rakitić? Ja sam uvijek s guštom igrao za Hrvatsku...
Modrić: Rakitić? Ja sam uvijek s guštom igrao za Hrvatsku...

Dok je reprezentacija ondje, Rakitić se nalazi u Španjolskoj. Ali ne u Barceloni, već u Madridu. U tamošnjoj pekarnici Celicioso, poznatoj po proizvodima bez glutena.

Uglavnom, Rakitić je nazdravio u ugodnom društvu, a sudeći po izrazu njegovog lica, izgleda da još nije imao priliku degustirati piće koje se nalazilo u čašici.

Kako god, valjda je nazdravio i hrvatskoj pobjedi...