Obavijesti

Sport

Komentari 10

Žižić: Svejedno mi je igramo li protiv Zadra, Cedevite ili Reala

Žižić: Svejedno mi je igramo li protiv Zadra, Cedevite ili Reala
1

Nije jednostavno nakon onakve majstorice igrati finale već za tri dana, ali nećemo se žaliti. Cibona je imala dulju pauzu, ali mi smo u dobrom tonusu, kaže trener Zadra

VIDEO

Da su mi na početku sezone rekli da ćemo se boriti za dvostruku krunu, vjerojatno bih se nasmijao, rekao je uoči finala Andrija Žižić, najpouzdaniji Cibonin igrač ove sezone.

Ipak, “vukovi” su već osvojili Kup, a danas kreću u finalnu seriju protiv Zadra. Od pet međusobnih ovosezonskih utakmica Cibona je dobila četiri i zbog toga je favorit. No trener Danijel Lutz ne želi tu ulogu.

- Ako želiš pobijediti, stavljanje u tu ulogu nema smisla. Opterećujemo se samo pravom izvedbom i zasad nam je jedini cilj dobiti prvu utakmicu - oprezan je Lutz.

Cibosi su svježiji, nisu igrali tjedan dana.

- Nije jednostavno nakon onakve majstorice igrati finale već za tri dana, ali nećemo se žaliti. Cibona je imala dulju pauzu, ali mi smo u dobrom tonusu - rekao je trener Zadrana Ante Nazor.

Prema mišljenju mnogih, plasman Zadra u finale dobra je vijest za Cibonu jer joj Cedevita ipak kudikamo manje “leži”.

- Ma svejedno mi je igramo li protiv Zadra, Cedevite ili Reala, bitno je da smo u finalu. Razlika je samo u ambijentu. Višnjik će biti ispunjen, u Zadru će biti praznik rada - zaključio je Andrija Žižić.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 10
VIDEO

Ovo je epski raspad svlačionice Hajduka! S nedisciplinom su probleme imali svi treneri...
A NAJSKUPLJI IKAD!?

Ovo je epski raspad svlačionice Hajduka! S nedisciplinom su probleme imali svi treneri...

Plus+ Krivac je predsjednik, koji postavlja pravila igre. I koji je amenovao puno veće probleme od toga je li Sahiti sprintao ili Diallo pružio ruku nakon utakmice... Sada većina igrača izgleda i igra kao da želi što prije otići

Boysi iznenadili porukom upravi Dinama nakon kaveza Rujevice
UOČI FINALA KUPA

Boysi iznenadili porukom upravi Dinama nakon kaveza Rujevice

U Dinamu mogu posegnuti za recipročnim mjerama u finalu Kupa i dati Rijeci pet posto kapaciteta Maksimira, ali navijači "modrih" žele da im se omogući pristup kompletnoj južnoj tribini