Obavijesti

Sport

Komentari 50

Zizouve taktičke čarolije: Kova će biti 'bodyguard' Lea Messija

Zizouve taktičke čarolije: Kova će biti  'bodyguard' Lea Messija
1

MATEO, PAZI LEA! U El Clasicu protiv Barcelone koji na rasporedu u subotu od 16 i 15 na Camp Nou, Zizou će važnu ulogu povjeriti našem Mateu Kovačiću. On će se brinuti za Lea Messija

VIDEO

Zinedine Zidane već dugo vremena ne može računati na vrijednog i taktički moćnog zadnjeg veznog Casemira pa je primoran eksperimentirati i tražiti dobitne varijante u veznom redu.

Kako bi majstor poput Luke Modrića mogao što više pružiti u igri prema naprijed, francuski stručnjak u jačim utakmicama mora žrtvovati majstore lopte kakve prvak Europe posjeduje u veznoj liniji. 

Tako će u El Clasicu protiv Barcelone koji na rasporedu u subotu od 16 i 15 na Camp Nou, važnu ulogu povjeriti našem Mateu Kovačiću. Naime, Zizou vidi Kovu kao korektora veznog reda te igrača koji će igrati 'flastera' na nezaustavljivom Leu Messiju.

- Zidane namjerava primijeniti recept koji mu je donio 2:1 pobjedu na zadnjem gostovanju kod Barcelone. Tada je Messija zaustavio Casemiro, a Zidane vjeruje da Kovačić ima potrebnu energiju ispravljati pogreške suigrača i krpanje rupa u obrani - piše madridski dnevnik Marca i još dodaje:

- Vrlo je prodoran kada mu se ukaže prilika i otvoren za sve ideje i zahtjeve trenera, a od dolaska ima najboljeg učitelja u Luki Modriću.

Kovačić je protekloga vikenda u utakmici sa Sporting Gijónom odigrao jubilarnu 50. utakmicu u dresu kraljevskog kluba, a zahvaljujući toj pobjedi Real u El Clasico ulazi sa šest bodova prednosti nad Kataloncima.
 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 50
VIDEO

VIDEO Lokomotiva - Rijeka 3-1: Kiks Riječana u borbi za naslov! Dinamo ostaje na vrhu HNL-a
VELIKO SLAVLJE 'LOKOSA'

VIDEO Lokomotiva - Rijeka 3-1: Kiks Riječana u borbi za naslov! Dinamo ostaje na vrhu HNL-a

Sve što je Rijeka trebala je ne izgubiti u Kranjčevićevoj pa veliki iskorak ka naslovu tražiti u derbiju s Dinamom. No, Riječani su na teškom gostovanju posrnuli. Mudražija i Šotiček pogurali su 'modre' prema tituli

VIDEO Čudesni Gvardiol je opet zabio! Vodi City prema naslovu
POGLEDAJTE GOL

VIDEO Čudesni Gvardiol je opet zabio! Vodi City prema naslovu

'Građani' vode žestoku bitku za naslov s Arsenalom, koji je u velikom londonskom derbiju pobijedio Tottenham 3-2. Manchester ima i utakmicu manje. Ako ju pobijedi, bit će usamljen na vrhu Premier lige
Tko će biti prvak ako Dinamo i Rijeka imaju isti broj bodova?
KALKULACIJE

Tko će biti prvak ako Dinamo i Rijeka imaju isti broj bodova?

Sudar odluke mogao bi se dogoditi, i vjerojatno će to zaista i biti, međusobni derbi na Rujevici u nedjelju (19.30 sati). Rijeka dočekuje Dinamo u izravnom okršaju