Sport

Komentari 59

Zlatan Ibrahimović uplatio je novac za žrtve poplava u BiH

Zlatan Ibrahimović uplatio je novac za žrtve poplava u BiH

Puno ti hvala Zlatane. Tvoja podrška puno znači svim onima koji su pogođeni ovom katastrofom, piše na Facebook stranici zaklade kojoj je Ibrahimović uplatio novac...

Poplave u Hrvatskoj i regiji uništile su mnoge živote, a njihova patnja nije prošla neprimjetno niti pokraj svjetski poznatih sportaša. Nakon hrvatske nogometne reprezentacije i Novaka Đokovića, financijsku pomoć poslao je i Zlatan Ibrahimović.

Jedan od najboljih svjetskih nogometaša i igrač PSG-a uplatio je novce zakladi "Naša djeca" koja pomaže žrtvama poplava u Bosni i Hercegovini, odakle Ibra ima korijene.

- Puno ti hvala Zlatane. Tvoja podrška puno znači svim onima koji su pogođeni ovom katastrofom - piše na Facebook stranici zaklade.

Neki švedski mediji pokušali su saznati o kojem je iznosu riječ, ali...

- Donatori koji žele da se zna za njihovu donaciju, odnosno da sve bude javno, odmah budu postavljeni na našu stranicu. U drugim slučajevima ne govorimo o iznosu - odgovorili su.

>>> Ekskluzivno: Transkripti poziva iz pakla. Otkrijte što se stvarno dogodilo u Slavoniji samo uz Express koji je u prodaji od petka 23. svibnja

Najčitaniji članci