Obavijesti

Sport

Komentari 251

Zlatan, Zlatan, Zlatan i Zlatan: Četiri gola i "škarice" s 25 m!

Zlatan, Zlatan, Zlatan i Zlatan: Četiri gola i "škarice" s 25 m!
13

Švedska nogometna reprezentacija pobijedila je Englesku u prijateljskoj utakmici u Stockholmu sa 4-2. Sva četiri gola zabio je Ibrahimović uz 'škarice' s 25 metara...

VIDEO

Zlatan Ibrahimović zabio je jedan od najljepših golova u povijesti nogometa. Čudesni Ibra srušio je Englesku, zabio četiri gola, a posljednji u sudačkoj nadoknadi zaista spada u nešto zbog čega je nogomet najvažnija sporedna stvar na svijetu.

Engleski golman Joe Hart neoprezno je izašao s gola i izbio loptu. No na 25 metara bio je Zlatan Ibrahimović. Bez razmišljanja opalio je Ibra preko glave i zabio "škaricama". Kakav gol! Nevjerojatno...

Švedska je pobijedila Englesku u prijateljskoj utakmici 4-2 uz četiri gola Zlatana Ibrahimovića. Bez obzira što se radi o prijateljskoj utakmici, ovo spada vjerojatno u najveće individualne dosege u posljednjih 20-ak godina. 

Šveđani su poveli u 20. minuti utakmice. No Englezi uzvraćaju preko Welbecka 15 minuta nakon toga. Englezi preokreću golom Caulkera. I kad se činilo kako će gosti lako privesti utakmicu kraju, "ukazao" se Zlatan.

Prvo je zabio u 78. minuti za 2-2. Potom je uslijedila "bomba" iz slobodnjaka koja dosta ide na dušu golmanu Hartu. 

A onda, šlager večeri. "Škarice" s 25 metara za povijest. Zlatan Ibrahimović 4 - Engleska 2. Čudesno...

Francuska dobila europskog doprvaka, poraz Belgije:

U preostala dva derbi susreta Nizozemska i Njemačka igrale su bez golova, a Francuska je na gostovanju srušila europskog doprvaka. 

U reprizi utakmice po skupinama s Europskog prvenstva 'oranje' i 'elf' sasvim neočekivano nisu tresli, a izbornici obiju momčadi napravili su mnogo izmjena.

Talijani su u Parmi izgubili od Francuza 2-1. 'Azzurri' su ti koji su poveli preko Milanovog El Sharaawyja u 35. minuti, ali samo dvije minute kasnije 'pijetlovi' su izjednačili preko Valbuene.

No u nastavku, točnije u 67. minuti Francuska je došla do pobjede golom Bafetembija Gomisa.

Protivnici Hrvatske u kvalifikacijskoj skupini za SP imali su mješovit učinak. Najveći konkurent za prvo mjesto Belgija na gostovanju kod Rumunjske je izgubila 2-1, Srbija je slavila kod Čilea 3-1, a Škoti su pobijedili kod Luksemburga 2-1.

Portugal je na gostovanju kod Gabona odigrao 2-2, a Argentina je odigrala bez golova kod Saudijske Arabije. Bosna i Hercegovina Safeta Sušića nadjačala je Halilhodžićev Alžir na gostovanju 1-0 golom Svrake u 90. minuti.

Prijateljske utakmice:

  • Švedska - Engleska 4-2
  • Nizozemska - Njemačka 0-0
  • Italija - Francuska 1-2
  • Saudijska Arabija - Argentina 0-0
  • Rumunjska - Belgija 2-1
  • Čile - Srbija 1-3
  • Luksemburg - Škotska 1-2
  • Alžir - Bosna i Hercegovina 0-1
Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 251
VIDEO

Jakirović: Moja je majka htjela da sam na klupi protiv Rijeke! Petković: Sopić je osebujan...
TRENER I KAPETAN 'MODRIH'

Jakirović: Moja je majka htjela da sam na klupi protiv Rijeke! Petković: Sopić je osebujan...

Ne gledam na Sopićeve komentare kao nekakvo 'bockanje'. Osebujan je, malo je drugačiji, iskren je u izjavama, nekima se možda to sviđa, nekima ne, rekao je Bruno Petković

Olićev i Mandžukićev klub u problemima: Igrači ne dolaze na treninge, račun je blokiran...
TEŠKI DANI

Olićev i Mandžukićev klub u problemima: Igrači ne dolaze na treninge, račun je blokiran...

Igrači dva mjeseca nisu dobili u plaću pa su odlučili štrajkati i ne dolaziti na treninge. Takva odluka će biti na snazi dok klub riješi dug prema njima, ali pitanje kako će to napraviti obzirom da je račun u blokadi
VIDEO Cirkus u Turskoj: Monaco slavio protiv Fenera, huligani utrčali na parket i napali ih!
NOVI PROBLEMI

VIDEO Cirkus u Turskoj: Monaco slavio protiv Fenera, huligani utrčali na parket i napali ih!

Gosti su burno proslavili pobjedu, neki igrači su i pretjerali, a to je razbjesnilo pristaše Fenerbahčea koji su utrčali na parket i htjeli ih pretući