Sport

Komentari 12

Zlatane, hajde van, ulazi Ante: Ibra pokazao treneru da je - lud

Zlatane, hajde van, ulazi Ante: Ibra pokazao treneru da je - lud

Kada je izlazio s terena, Šveđanin je gestikulirao rukama kao da je njegov trener malo poludio što ga je izvadio iz igre. "Nisam čuo što je rekao, očito nije bio zadovoljan svojom igrom i cijele momčadi", rekao je Pioli

Pravi mali potop doživio je Milan na San Siru. Lille je promarširao kraj Zlatana Ibrahimovića i društva (0-3) na pogon Yusufa Yazıcıja koji je hat-trickom nokautirao Talijane koji su bili 24 utakmice zaredom bez poraza. Odnosno, sve još od ožujka.

POGLEDAJTE VIDEO: Ibrahimović na jahti

Turski napadač zabijao je u 22. minuti, 56. i 58., a kada je vidio da od ove utakmice neće biti ništa, Stefano Pioli nakon nakon sat vremena iz igre je izvadio Zlatana Ibrahimovića i uveo Antu Rebića. Međutim, Ibri se, unatoč depresivnom rezultatu, i dalje igralo, pa je takva bila otprilike i njegova reakcija.

Kada je izlazio s terena, Šveđanin je gestikulirao rukama kao da je njegov trener malo poludio što ga je izvadio iz igre.

- Nisam čuo što je rekao, očito nije bio zadovoljan svojom igrom i cijele momčadi - rekao je Pioli.

Zapravo, Pioli je od toga već napravio tradiciju jer u sva tri kola mijenjao je Ibru, protiv Celtica u prvom kolu u 66. minuti te protiv Sparte na poluvremenu. U prvenstvu je situacija drugačija, u svim utakmicama u kojima je nastupio, njih četiri, igrao je od početka do kraja.

I Pioli je uvjeren da njegovi potezi s najzvjezdanijim igračem neće narušiti atmosferu u svlačionici.

- Atmosfera je kod nas i dalje obiteljska, klub nas podržava , a kad je tako, trener se može usredotočiti na svoj najbolji posao.

Rossoneri, koji su s prvim porazom u Europi ostali na drugom mjestu s bodom iza Lillea, u nedjelju imaju priliku da se vrate na pozitivne staze jer u goste im dolazi Verona. 

Najčitaniji članci