Obavijesti

Sport

Komentari 2

Dva gola Livaje; Milan izgubio nakon 8 mjeseci: Srušio ih Lille

Dva gola Livaje; Milan izgubio nakon 8 mjeseci: Srušio ih Lille

Hrvatski nogometaš Marko Livaja postigao je dva pogotka u gostujućoj pobjedi AEK-a 4-1 protiv Zorje, a Lille je hattrickom Yusufa Yazicija razmontirao isfrustriranog Ibrahimovića i ostatak društva

VIDEO

Hrvatski nogometaš Marko Livaja postigao je dva pogotka u gostujućoj pobjedi AEK-a 4-1 protiv Zorje u susretu 3. kola skupina G Europske lige, a iznenađenje večeri priredili su Lille i praška Sparta ostvarivši gostujuće pobjede protiv Milana sa 3-0, te Celtica sa 4-1 u skupini H.

POGLEDAJTE VIDEO: Gattuso na Rujevici

Pokretanje videa...

Gattuso na Rujevici 01:24

U derbiju skupina D Benfica i Rangers su odigrali 3-3, nakon što je Rangers vodio 3-1 i imao igrača više. Portugalski velikan je poveo već u drugoj minuti golom Goldsona, no sve se okrenulo kada je Otamendi u 19. minuti 'pocrvenio'. Rangers je s igračem više vrlo brzo okrenuo rezultat golovima Goncalvesa (24-ag) i Kamare (25). Korak bliže pobjedi Škoti su stigli u 51. minuti kada je Morelos zabio za 3-1. Međutim, Benfica se nije predavala. Rafa Silva je u 77. minuti smanjio na 3-2, da bi Nunez u sudačkoj nadoknadi donio bod domaćinu.Borna Barišić je odigrao cijeli susret za Rangers, dok je Nikola Katić i dalje izvan stroja zbog ozljede. 

Europa League - Group D - Benfica v Rangers

U drugom susretu Lech je sa 3-1 pobijedio Standard nanijevši Belgijancima i treći poraz u skupini. Golove za poljski sastav zabili su Skoraš (14) i Ishak (22, 48), a za goste Lestienne (29). Karlo Muhar je za Lech odigrao posljednjih 10 minuta, dok Marko Malenica nije ulazio u igru, baš kao niti Duje Čop za goste. Benfica i Rangers imaju po sedam bodova, Lech ima tri boda, Standard je na začelju bez bodova.

Roma je u susretu A skupine deklasirala Cluj sa 5-0, Golove za rimski sastav zabili su Mhitarjan (2), Ibanez (24), Mayoral (34, 84) i Rodriguez (89). Damjan Đoković je igrao cijeli susret za goste, dok je Gabriel Debeljuh igrao do 67. minute.

U skupina B Rapid i Dundalk su odigrali sjajnu utakmicu, koja je na koncu završila sa 4-3. Za Rapid su zabili Ljubičić (22), Arase (79), Hofmann (87) i Demir (90), a za goste Hoban (7), McMillan (81-11m) i D. McMillan (90+6-11m). Mateo Barać je igrao za Rapid do 54. minute. 

Iyayi Atiemwen je junak, a bio je otpisan, mnogi su bili slabi, a obrana je opet izgledala dobro
Iyayi Atiemwen je junak, a bio je otpisan, mnogi su bili slabi, a obrana je opet izgledala dobro

Golijadu smo vidjeli i u skupini C. Bayer Leverkusen je na gostovanju u Petah Tikvi porazio Hapoel Be'er Sheva sa 4-2. Bailey (5, 75), Dadya (38-ag) i Wirtz (88) zabili su za "apotekare", a oba gola za Hapoel postigao je Acolatse (11, 25). Tin Jedvaj je za Bayer igrao do 62. minute. U drugom susretu Slavija je u Pragu pobijedila Nicu sa 3-2. Kuchta (16, 71) i Sima (43) su zabili za češki sastav, a Gouiri (33) i Ndoye (90+2) za goste. Petar Musa nije igrao za Slaviju. Na ljestvici vode Bayer i Slavija sa po šest bodova, dok Nica i Hapoel imaju po tri boda.

 

U skupini E PAOK je uvjerljivo sa 4-1 pobijedio PSV Eindhoven. Nizozemci su poveli u 21. minuti golom Zahavija, no Grci su u nastavku okrenuli rezultat golovima Schwaba (47), Živkovića (55, 66) i Tzolisa (58). Antonio Čolak je za PAOK igrao prvo poluvrijeme. U drugom susretu Granada je na gostovanju pobijedila Omoniju sa 2-0. Granada ima sedam, PAOK pet, PSV 3, a Omonia bod.

Europa League - Group G - FC Zorya Luhansk v AEK Athens

Nakon dva uvodna poraza, AEK je dohvatio prve bodove porazivši Zorju sa 4-1. Najbolji igrač utakmice bio je hrvatski nogometaš Marko Livaja postigavši dva gola (54, 81), a među strijelce su se upisali i Tanković (7), te Mantalos (34). Za Ukrajince je zabio Kočergin (81). Lovro Cvek nije igrao za Zorju, dok je Livaja u gostujućim redovima igrao cijeli susret.

Murić je Talijanima od 600 mil. eura 'radio malu djecu', ali je osjećaj Riječana opet - prazan

U drugom susretu Leicester City je pobijedio Bragu sa 4-0. Dva gola je zabio Iheanacho (21, 48), a po jedan Prate (67 i Maddison (78).Na ljestvici vodi Leicester City s devet bodova, Braga ima 6, AEK tri, a Zorja je bez bodova.

Europa League - Group H - AC Milan v Lille

Milan je dočekao Lille kao lider talijanskog prvenstva i lider H skupine, no Francuzi su pružili fantastičnu predstavu pobijedivši sa 3-0.Junak susreta bio je Yusuf Yazici koji je zabio sva tri gola (22-11m, 55, 58). Za Milan je od 62. minute zaigrao Ante Rebić ušavši u igru umjesto Zlatana Ibrahimovića, dok je Domagoj Bradarić odigrao cijeli susret za Lille. Posljednji je put Milan izgubio prije osam mjeseci od Genoe (1-2) u Serie A.

U drugom susretu praška Sparta je u Glasgowu deklasirala Celtic sa 4-1.Tri gola je zabio Lukas Juliš (26, 45, 77), a među strijelce se upisao i Ladislav Krejči (90). Za Celtic je zabio Griffihts (65). Na ljestvici vodi Lille sa sedam bodova, Milan ima šest, Sparta tri, a Celtic bod.

Europa League - Group H - AC Milan v Lille

U skupini J Royal Antwerp, kojeg vodi Ivan Leko, je kod kuće izgubio od LASK-a sa 0-1. Pogodak odluke zabio je Eggestein u 55. minuti. Petar Filipović je igrao cijeli susret za goste. U drugom susretu Tottenham je na gostovanju pobijedio Ludogorec sa 3-1. Jose Mourinho nije dozvolio novo iznenađenje nakon što su Spursi u posljednjem kolu poraženi u Belgiji.

Ovoga puta londonski sastav je ozbiljno odradio posao, a golove su zabili Kane (13), Lucas Moura (32) i Lo Celso (62), dok je za domaćine zabio Keseru (50). Za Kanea je to bio 200. golu u 300. nastupu za Tottenham. Na ljestvici vode Royal Antwerp, Tottenham i LASK sa po šest bodova.

Stalno se vode neke polemike, a mi smo jedini koji nisu primili. Ovo je igra za europsko proljeće
Stalno se vode neke polemike, a mi smo jedini koji nisu primili. Ovo je igra za europsko proljeće

Hoffenheim je i dalje bez Andreja Kramarića pobijedio Slovan Liberec sa 5-0, a golove su zabili Dabour (22, 29), Grillitsch (59) i Adamyan (71, 76).U drugom susretu iz L skupine Crvena zvezda je pobijedila Gent sa 2-1.

Kanga je doveo domaćine u vodstvo u 12. minuti, no Gent je izjednačio u 31. minuti preko Ofoea. Pobjedu beogradskom sastavu donio je Katai u 59. minuti. Hoffenheim ima devet bodova, Crvena zvezda šest, Slovan tri, a Gent je bez bodova.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 2
VIDEO

Iz kopački ravno u ured: Evo tko bi mogao biti novi član uprave ili sportski direktor Hajduka!
RJEŠENJE PRED VRATIMA

Iz kopački ravno u ured: Evo tko bi mogao biti novi član uprave ili sportski direktor Hajduka!

Plus+ Čovjek koji će se brinuti o stručnoj politici Hajduka mora imati znanje, bogato internacionalno iskustvo, dobre veze, mora biti neovisan i dobro poznavati klub. Takve je teško pronaći, ali jedan je već na Poljudu...

VIDEO Proslava Gvardiola je hit! Igrači Man. Cityja slave gol, a evo što hrvatski nogometaš radi
ZAFRKANT JOŠKO

VIDEO Proslava Gvardiola je hit! Igrači Man. Cityja slave gol, a evo što hrvatski nogometaš radi

Joško Gvardiol odigrao je svih 90 minuta i imao zapaženu ulogu, a njegova reakcija kod prvog gola Cityja nasmijala je sve
VIDEO Dinamovac kao heroj ulice! Djeca su pozvala Peru na hakl, on im pokazao majstorije
POGLEDAJTE SNIMKU

VIDEO Dinamovac kao heroj ulice! Djeca su pozvala Peru na hakl, on im pokazao majstorije

Petar Sučić razvselio je skupinu dječaka koji su igrali nogomet na zagrebačkoj Trešnjevci. Primijetili su ga dok je išao u trgovinu i pozvali ga na partiju nogometa, a on ih nije razočarao