Obavijesti

Sport

Komentari 4

Zlatanov oproštaj? Operirao je koljeno, osam mjeseci 'out'

Zlatanov oproštaj? Operirao je koljeno, osam mjeseci 'out'

Nastavit ću igrati ako se budem fizički osjećao dobro. Uskoro ću donijeti odluku, imao sam puno problema, ali ću uskoro odlučiti, rekao je Ibrahimović prije nekoliko dana. Najnovija operacija samo bi mogla ubrzati njegovu odluku

VIDEO

Talijanski nogometni prvak Milan objavio je kako se njegov iskusni napadač, Zlatan Ibrahimović (40) u Lyonu podvrgnuo artroskopskoj operaciji lijevog koljena.

Pokretanje videa...

Zlatanov kung-fu 00:38

Iz Milana su dodali kako je ta operacija planirana već neko vrijeme kako bi se riješila nestabilnost zbog ranijeg zahvata na prednjim križnim ligamentima.

Švedski nogometaš pauzirat će oko sedam do osam mjeseci i upravo zbog toga se mnogi s pravom pitaju je li to to. Je li karijera jednog velikana stigla kraju. Ove sezone muku je mučio s ozljedama, odigrao je 23 utakmice i zabio osam golova, ali nikako nije imao kontinuitet. Odigra dvije utakmice, jednu pauzira.

Serie A - U.S. Sassuolo v AC Milan

Nije puno pomogao momčadi na terenu, ali samo njegova pojava itekako znači za cijelu momčad. Svojim ponašanjem i zalaganjem gura ostale. Po dolasku je zatekao mladu i talentiranu momčad, ali bez samopouzdanja. Uspio ih je uvjeriti da imaju kvalitetu za najveće stvari. Preuzeli su njegov mentalitet i naslov prvaka nakon 11 godina je rezultat toga. 

Shvatio je da više ne može dati sto posto na travnjaku pa se posvetio ulozi lidera, motivatora i savjetnika. I upravo zato s pravom možemo reći kako je on jedan od najzaslužnijih za naslov. 

Other - Milan Serie A championship victory celebrations

U nedjelju nakon utakmice protiv Sassuola, stiglo je i pitanje kojeg se on sam pribojava. Je li to to? Je li stigao kraj u 41. godini i nakon više od 20 godina nogometne karijere? Nije dao direktan ugovor, ali obzirom na dugu pauzu koja je ispred njega, uskoro bi se mogao oprostiti. 

- Nastavit ću igrati ako se budem fizički osjećao dobro. Uskoro ću donijeti odluku, imao sam puno problema, ali ću uskoro odlučiti - zaključio Ibrahimović.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 4
VIDEO

Velika tuga uoči derbija sezone: Sergeju Jakiroviću umrla majka
POČIVALA U MIRU

Velika tuga uoči derbija sezone: Sergeju Jakiroviću umrla majka

Sergej Jakirović uoči supervažne utakmice protiv Rijeke izgubio je majku Jelenu, doznaju 24sata. Njen će sprovod biti u utorak u Metkoviću kako bi se maksimalno mogao posvetiti utakmici na Rujevici

Čudo i spektakl u Ligi prvaka: Duvnjaka i Kiel svi su otpisali, a oni su napravili nemoguće!
NIKAD NE OTPISUJ NIJEMCE

Čudo i spektakl u Ligi prvaka: Duvnjaka i Kiel svi su otpisali, a oni su napravili nemoguće!

Prije tjedan dana Montpellier je potukao Kiel s 39-30, mnogi su ga otpisali unaprijed, ali takvo što se ne radi protiv Real Madrida u nogometu i Kiela u rukometu. I Montpellier je dobio lekciju, dok je Karabatić odigrao zadnju europsku utakmicu
Zlatan otkrio detalje privatnog života: Moja žena kuha i pere suđe, naša djeca nisu kao druga
SKROMNA OBITELJ

Zlatan otkrio detalje privatnog života: Moja žena kuha i pere suđe, naša djeca nisu kao druga

I kada je u pitanju odgoj sinova Maximiliana (18) i Vincenta (16), Ibrahimović ih je učinio poniznima i skromnima, nije im od početka pružao luksuz