Sport

Komentari 59

Zlatanove skandalozne objave: Usporedio se s Isusom i pozirao ispred crkve: 'Dom Gospodnji'

Zlatanove skandalozne objave: Usporedio se s Isusom i pozirao ispred crkve: 'Dom Gospodnji'

Zanimljive su i dvosmislene poruke koje šalje na društvenim mrežama, 'srednjak' za Božić, a nekoliko dana ranije objavio je fotografiju s papom Franjom u Vatikanu uz opis "mir i ljubav"

Zlatan Ibrahimović još jednom je na dan kada kršćani slave rođenje Isusa Krista objavio neprimjerenu fotografiju 'srednjaka' i tako ponovno uvrijedio vjernike diljem svijeta. Zlatan je u više intervjua rekao da ne vjeruje u Boga, već isključivo u samog sebe, no naglašavao je da poštuje sve vjere. E, Zlatane, ovako se ne pokazuje poštovanje.

Zanimljive su i dvosmislene poruke koje šalje na društvenim mrežama, 'srednjak' za Božić, a nekoliko dana ranije objavio je fotografiju s papom Franjom u Vatikanu uz opis "mir i ljubav". Jednom se prilikom fotografirao ispred milanske katedrale, a u opisu: "Kuća Gospodnja". 

Zlatan je tako na Božić proteklih godina objavljivao fotografije patuljaka, lavova, ruku Djeda Mraza, koji pokazuju srednji prst, a vjernike je naljutio i 2017. (igrao u Manchester Unitedu) kada je objavio fotografiju sebe kao Isusa koji se bori protiv Sotone uz opis: I United it (eng., Ja sam ga ujedinio)

"Vjerujem u Isusa Krista i moram reći da je ovo stvarno jadno. Ne mogu dati podršku ovoj objavi, bez obzira što sam veliki navijač Manchester Uniteda i ljubitelj tebe kao nogometaša. S ovim sve završava, biram Isusa Krista ispred tebe i kluba koji ovo podržava. Molit ću za tebe, Zlatane", "To je glupo od tebe, Zlatane, ti nisi Bog. Odličan si igrač, ali nisi Bog", "Stvarno si pretjerao", neki su od komentara na društvenim mrežama.

- Ne vjerujem u Boga. Vjerujem samo u sebe. Čak ni u život poslije smrti. Ovo je život i kada umrete, gotovo je. Ne znam čak je li mi potreban sprovod ili samo ukop kada odem - rekao je Ibrahimović u intervjuu za talijanske medije.

Najčitaniji članci