Obavijesti

Sport

Komentari 1

Zlatko Saračević: Ako ih se pročita, sigurno gube!

Zlatko Saračević: Ako ih se pročita, sigurno gube!
1

Golom Artura Siodmiaka u zadnjim sekundama utakmice protiv Norveške, Poljska je izborila put do polufinala i veliki susret s jakom Hrvatskom

VIDEO

U drugi krug su ušli s nula bodova. Aktualni viceprvaci svijeta već su “spakirali kofere” za put prema Poljskoj. No odjednom su se probudili. Prvo su pobijedili Dansku, potom očitali lekciju Srbiju, pobijedivši ih 12 razlike. I onda je stigla Norveška. Minutu i pol prije kraja gubili su 30-28. I uspjeli okrenuti i izboriti polufinalni susret s Hrvatskom.
- Hrvatska je favorit, tu nema dvojbe. Imate sjajni ambijent, navijače, sve je na vašoj strani. Naš je plus što nemamo što izgubiti - rekao je poljski trener Bogdan Wenta.
Poljska ima vrlo dobru obranu. U kontri su posebno opasna krila Tluszcynski i Jachlewski. Najbolji “španer” je Marcel Lijewski. Pun rješenja, vrlo lucidan, najopasniji je poljski igrač. Osim njega posebnu pozornost treba obratiti na Karola Bieleckog. Strašan šuter, visok 202 centimetra.
- Ako ih se pročita, gube sigurno - opisao je Poljake bivši rukometni as Zlatko Saračević. Veliki minus im je što na jednom velikom natjecanju igraju od savršenog od katastrofalnog. Pokazali su to i u Hrvatskoj. U tu priču se savršeno uklapa i golman Szmal, koji teško brani niz utakmica u velikom stilu. Sad su zaredali niz sjajnih susreta. Vrijeme je da malo stanu.



POLJACI OD HRVATA BOLJI U FORMULI 1 I SKOKOVIMA
Uoči odlaska na Svjetsko nogometno prvenstvo u Njemačku, Hrvatska je igrala prijateljski susret s Poljskom. Izgubili smo 1-0, no bilo je nevažno. Na EP-u u Austriji sastali smo se u grupi. Biliću i dečkima susret nije bio posebno važan, Poljacima je značio sve. Izgubili su 1-0.
Pokojni papa Ivan Pavao II imao je poseban odnos s Hrvatskom. Rodio se u dijelu Poljske koji se zove Bijela Hrvatska, a Hrvatsku je posjetio triput. Poljacima moramo priznati da su bolji u tri sporta: skijaškim skokovima, Formuli 1 i odbojci. Adam Malysz, Robert Kubica i odbojkaši “malo” su ispred nas. U rukometu ipak ne.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Komentari 1

VIDEO

Hrgović nakon poraza: 'Ovako se ne mogu povući. Još jednom ću na put prema svjetskoj tituli'
VRATIO SE U ZAGREB

Hrgović nakon poraza: 'Ovako se ne mogu povući. Još jednom ću na put prema svjetskoj tituli'

I dalje mislim da sam izgubio od lošijeg borca. Nisam izgubio prekidom, već zbog puknute arkade. U trenutku prekida vodio sam 4-3 u rundama. Kako se osjećam, najradije više nikad ne bih boksao, objasnio je Hrgović

Hrvatska - Sjeverna Makedonija 3-0: Majer briljirao, prvijenac Marca Pašalića  za 'vatrene'
USPJEŠAN PRVI TEST

Hrvatska - Sjeverna Makedonija 3-0: Majer briljirao, prvijenac Marca Pašalića za 'vatrene'

Lovro Majer zabio je dva gola (10', 45') za pobjedu 'vatrenih' u prvoj pripremnoj utakmici za Euro. Marco Pašalić postavio je konačnih 3-0 prvim golom za hrvatsku reprezentaciju pred 8030 gledatelja na Rujevici
Ovo je vila Marija Mandžukića u skrivenoj uvali na otoku Braču. Jedno noćenje stoji 1300 eura
POGLEDAJTE FOTOGRAFIJE

Ovo je vila Marija Mandžukića u skrivenoj uvali na otoku Braču. Jedno noćenje stoji 1300 eura

OAZA DALEKO OD GUŽVE Malo mjesto na Braču krije luksuznu vilu nogometaša. Kad se tamo ne odmara, renta je... Može primiti do deset gostiju, ima pet spavaćih soba i kupaonica