Obavijesti

Sport

Komentari 2

Zlatni medaljoni kao nagrada za 12 najizdašnijih dioničara...

Zlatni medaljoni kao nagrada za 12 najizdašnijih dioničara...
3

Zlatarnica ''B – vama'' izradila je 12 medaljona na kojima je ugravirano ''Zlatno srce žutih'' za 12 najizdašnijih pojedinačnih dioničara, rekao je direktor marketinga Splita

VIDEO

Nastavlja se prodaja dionica Košarkaškog kluba Split. Svakim danom sve je više privatnih osoba koje kupuju po jednu, dvije dionice, a najavljeni su i gospodarstvenici koji će uložiti značajnija sredstva. Tim je povodom danas na Gripama predstavljena nagrada za pojedinačne dioničare koji kupe najviše dionica. 

- Zlatarnica ''B – vama'' izradila je 12 medaljona teških 2.2 grama, na kojima je ugravirano ''Zlatno srce žutih'' za 12 najizdašnijih pojedinačnih dioničara - kazao je direktor marketinga Splita Damir Skelin i predstavio vlasnika tvrtke Dragu Banovića. 

- Zadovoljstvo mi je biti u krugu ljudi koji žele i mogu pomoći klubu na bilo koji način. Sve što radimo, radimo zbog emocija. Emocije su vodile i mene, za ovaj klub me vežu emocije i zadovoljstvo mi je što mogu pomoći.  

Sportski direktor žutih Nikola Vujčić najavio je kako će u danima koji slijede dionice kupiti i Ivica Dukan, Roko Ukić, Božidar Maljović... te brojni drugi sportaši. No, upozorio je i kako će za uspjeh preoblikovanja ključan biti daljnji doprinos gospodarstvenika. 

- Željeli bismo izbjeći presing u petom krugu prodaje, no to možemo samo uz pomoć gospodarstvenika koji imaju mogućnost kupnje većeg broja dionica. Već se najavilo 5-6 velikih tvrtki, no o njima ćemo govoriti tek kad kupe dionice, kazao je Vujčić, a veteran kluba Vinko Bajrović je otkrio kako su veterani kluba uputili pisma Slavenu Biliću, Aljoši Asanoviću, Jaki Andabaku, Igoru Štimcu, Alenu Bokšiću... s molbom da se uključe u preoblikovanje.

Dionice je kupio i Ante Raos predsjednik ''Mreže osoba s invaliditetom'' 

- Teško mi se bilo popeti do ove prostorije, no ovo je bajka čiji svaki pojedinac želi postati dio. Meni je čast kupiti dionicu KK Splita, sjetiti se svih velikana koji su ostavili duboki trag u klubu, koji su bili krtice, poput Grgina, Tudora, Krstulovića, zajedno s Jerkovom, Šolmanom, Rađom, Kukočem, Vujčićem... Ovo je i za nas, osobe s invaliditetom, prilika da pokažemo da možemo biti nositelji kvalitetnih društvenih promjena, da svaki član zajednice može dati svoj doprinos.  

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 2
VIDEO

Tko će biti prvak ako Dinamo i Rijeka imaju isti broj bodova?
KALKULACIJE

Tko će biti prvak ako Dinamo i Rijeka imaju isti broj bodova?

Sudar odluke mogao bi se dogoditi, i vjerojatno će to zaista i biti, međusobni derbi na Rujevici u nedjelju (19.30 sati). Rijeka dočekuje Dinamo u izravnom okršaju

Erlić: Skupljali smo boce i živjeli u štali. Plakao sam svaku večer kada sam došao u Dinamo...
OTVORIO DUŠU

Erlić: Skupljali smo boce i živjeli u štali. Plakao sam svaku večer kada sam došao u Dinamo...

Kao mali sam navijao za Hajduk i nadam se da ću jednog dana zaigrati na punom Poljudu. A završio sam za kuhara i volio bih napraviti ručak Severini i večeru Cristianu Ronaldu. Benzema se naljutio kad sam ga uštipnuo
Sopić: Častio sam na benzinskoj unatoč porazu, a u klubu su me dočekala samo smrknuta lica...
JUTRO NAKON PORAZA

Sopić: Častio sam na benzinskoj unatoč porazu, a u klubu su me dočekala samo smrknuta lica...

Cijela je Hrvatska bila sigurna da ćemo izgubiti i evo, gospodo, izgubili smo, a i dalje imamo sve u rukama. Ako želimo biti prvaci, moramo jednom dobiti i Dinamo. Svima sam u klubu rekao "Nemojte da ja, Zagrepčanin, budem veći optimist od vas, Riječana"