Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata
1 komentara

Zlato i tri bronce za hrvatsku para taekwondo reprezentaciju

Reprezentativci su osvojili četiri medalje u tehničkim disciplinama, pod vodstvom prve službene certificirane para taekwondo trenerice u hrvatskoj, Marine Peranović i ostvarili povijesni uspjeh za Hrvatsku

1 komentara

Hrvatska para taekwondo reprezentacija u sastavu Biserka Sambol, Domagoj Vujčić, Zdravko Krešić, Leon Božo Škravan, Emanuela Palić i Edi Karadžić nastupila je, nakon ostvarenih kriterija, na 7. Europskom para taekwondo prvenstvu u bugarskom Plovdivu.

Uz trenericu Martinu Peranović, prvog službeno certificiranog para taekwondo učitelja u Hrvatskoj, vođu tima Vladu Požežanca i asistenta Kristijana Škravana u nedjelju su osvojili četiri medalje u tehničkim disciplinama, čime je ova mlada reprezentacija ostvarila povijesni uspjeh.

Zlatnu medalju osvojio je Leon Božo Škravan u kategoriji P33M-u30. Broncu su osvojili Biserka Sambol u kategoriji P20F-o30 te Domagoj Vujčić i Zdravko Krešić u kategoriji P20M-o30.

U borbenim disciplinama nastupili su Edi Karadžić i Emanuela Palić. Emanuela se uspjela plasirati u borbu za medalju no izgubila je borbu od aktualne nositeljice, prve na svjetskoj rang listi te završila natjecanje na petom mjestu. 

Tema: Sport fanatik

Message