Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata
1 komentara

Zoki Mamić najavio: Georg Koch odlazi iz Dinama!

Zbog zdravstvenih problema Dinamov golman ozbiljno razmišlja o završetku karijere i od nove sezone vjerojatno više neće biti na golu "modrih"

Sanjin Strukić
Foto: Sanjin Strukić
1 komentara

Sam mi je rekao kako ima zdravstvenih problema i da razmišlja o prekidu karijere. Postupio je iznimno pošteno, mogao je šutjeti i odraditi ugovor do kraja, uzeti ugovorom predviđeni novac. Ništa još nije definitivno, ali sve upućuje na to da će Koch otići iz Dinama, rekao je sportski direktor Dinama Zoran Mamić u razgovoru za SN.
Njemačkom golmanu već je 36 godina, ali ove je sezone bio jedna od najjačih karika Dinamove igre. Unatoč nekim golovima koje ipak nije smio primiti. No obranio je mnogo toga i zato problemi s udarcima iz daljine nekako padaju u drugi plan.
- Tražimo novoga golmana, ali neću spominjati imena. Treba vidjeti tko je slobodan, čiji ugovor je pri kraju, tko bi mogao biti pravo pojačanje... - kaže mlađi brat Mamić.
A kada je tako, preostaju samo nagađanja. Ivan Kelava i Filip Lončarić su tu, a puno se priča i o Zadraninu Danijelu Subašiću.
- Taj dečko je jako talentiran, ali nisam siguran koliko bi se odmah prilagodio na velike europske utakmice koje nas očekuju već na početku sezone - o štićeniku Rene Sinovčića misli Dinamov sportski direktor. No zato je za teške europske okršaje valjda spreman čovjek koji u njima sudjeluje već godinama...
- Mario Galinović je odličan golman, u to nema nikakve sumnje - komentar je Zokija Mamića, koji jasno govori da Dinamo opet traži ono što je ove sezone u liku Kocha i imao - iskusnoga golmana.

Naši partneri pišu
Message