Obavijesti

Sport

Komentari 261

Zoran: Zdravko je 'opasan kao čigra' kada mu stanete na žulj

Zoran: Zdravko je 'opasan kao čigra' kada mu stanete na žulj
1

Ne znam što je USKOK pronašao u Zdravkovu uredu, ali znam što su mogli naći. Jedno veliko NIŠTA, komentirao je Zoran Mamić pretragu ureda svoga brata

VIDEO

Ako Zdravka hoćete za*ebati, onda ga morate hvaliti. Ako mu stanete na žulj, opasan je kao čigra. Mačka je on s devet života, rekao je Zoran Mamić na današnjoj konferenciji za novinare u Dinamu.

Za razliku od uhićenja u srpnju, Zoran se ovoga puta nije pridružio bratu. Upoznat je sa situacijom, no nakon uhićenja nije kontaktirao brata.

- Nisam se danas čuo s njim, vidio sam ga jučer kad je USKOK došao u klub, pretresli su mu cijeli ured. Ali znate vi dobro Zdravka, on je najčvršći i najopasniji kada se događaju ovakve stvari.

Trener Dinama vjeruje da je za sve kriva politika.

- Siguran sam da ovdje nije riječ ni o pravdi, niti o pravu, ovo je politički motivirano. Ako dođe do optužnice, dokazat ćemo svoju nevinost. Ali da je ugodno, nije. Ne mogu ne razmišljati o tome, to nije normalna situacija, ali, srećom, imali smo sličnih situacija, no u izmijenjenim ulogama.

USKOK je samo radio svoj posao, svjestan je toga i Zoran.

- To je procedura USKOK-a, dobili su nalog, morali su doći. Ne znam što su pronašli, ali znam što su mogli naći. Jedno veliko NIŠTA!

Problematični su transferi Eduarda, Modrića, Mandžukića, Lovrena, Chage, Etta, Carlosa, Vugrinca, Balabana i Kocha.

- To su sve transferi dok ja još nisam bio sportski direktor. Ne znam da li vam ovo smijem reći, ali reći ću. Prije dva, tri dana dobio sam porezno rješenje drugog stupnja i ono je 100% u moju korist. Ne znam jesam li to smio otkriti, ali, eto, jesam - zaključio je Mamić na ovu temu.

Borit ćemo se za Ćorića

Uza sve ove probleme, Zoran Mamić 'bori' se i s nezadovoljnim Antom Ćorićem.

- Kazna je financijska, rekao sam svima u svlačionici. Njega sam pitao je li spreman igrati za Dinamo. Rekao je da će dati sve od sebe ako dobije priliku. Spremni smo se boriti za njega da ostane u Dinamu i dalje veseli naše navijače - kaže Mamić te dodaje:

- Ponude? Ne znam za nikakve ponude, u klub nije došla nijedna.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 261
VIDEO

Rijeka - Dinamo 1-2: 'Modri' jure prema obrani titule prvaka nakon preokreta na Rujevici!
'MODRIMA' DERBI SEZONE

Rijeka - Dinamo 1-2: 'Modri' jure prema obrani titule prvaka nakon preokreta na Rujevici!

Rijeka je povela pred 8118 gledatelja na Rujevici golom Marka Pjace iz penala u 50. minuti. Petković je sjajno naciljao iz slobodnjaka u 75. minuti za izjednačenje, a Hoxha je u 89. zabio za vodstvo nakon što je ušao

Evo što treba Dinamu do kraja sezone da obrani naslov prvaka
KALKULACIJE

Evo što treba Dinamu do kraja sezone da obrani naslov prvaka

Sudar odluke mogao bi se dogoditi, i vjerojatno će to zaista i biti, međusobni derbi na Rujevici koji se igra večeras od 19.30 sati. Rijeka dočekuje Dinamo u izravnom okršaju
VIDEO Drožđek šokirao Poljud, navijači zviždali 'bilima', za Hajduk debitirao 16-godišnjak
VARAŽDIN IZNENADIO

VIDEO Drožđek šokirao Poljud, navijači zviždali 'bilima', za Hajduk debitirao 16-godišnjak

Sahiti i Diallo nisu bili u sastavu zbog odluke trenera Ivankovića. Varaždin je drugi put u povijesti pobijedio u Splitu, a prvi od 12.027 gledatelja Poljud su počeli napuštati u 80. minuti