Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata
1 komentara

Žrtva napada navijača Rivera: Sramota! Mogli smo poginuti...

Ako ostanem bez oka, više mi ga nitko neće moći vratiti. Ne želimo se vraćati na stadion na kojem smo mogli poginuti, pa ljuti su ludi, zamalo su nas ubili, rekao je kapetan Boca Juniorsa Pablo Perez

FILE PHOTO: Soccer Football - Copa Libertadores Final - Second leg - River Plate v Boca Juniors
Foto: Stringer .
1 komentara

Još se ne zna gdje će se odigrati uzvrat finala Copa Libertadoresa između Boca Juniorsa i River Platea, a između ostalog u planove su se uključili i - Talijani! Prvi povijesni Superclasico završio je rezultatom 2:2, a uzvrat je već dvaput odgođen zbog napada navijača Rivera na autobus s igračima Boce. Neki igrači ozlijeđeni su, mnogi su tijekom napada i povraćali, a kapetan Pablo Perez upitan je za uzvrat.

Perezu je komadić stakla od prozora kojeg su razbili navijači ozlijedio oko, a 33-godišnjak je očekivano ljutit:

- Ako ostanem bez oka, više mi ga nitko neće moći vratiti. Nismo mogli igrati i to je bilo očito. Ne želimo se vraćati kako bismo igrali na stadionu na kojem smo mogli poginuti, pa ljudi tamo su ludi! Zamalo su nas ubili!

Usprkos neredima, CONMEBOL je htio da se utakmica odigra pod svaku cijenu, a Perez je zbog toga otvoreno kritizirao krovnu južnoameričku nogometnu organizaciju:

- Njihovo ponašanje je sramotno. Trener me nazvao dok sam još bio u bolnici i rekao da ćemo možda ipak igrati. Mogli smo poginuti, apsurdno je pod svaku cijenu htjeti da se odigra utakmica. Što bi se tek dogodilo da smo pobijedili? Imam ženu i tri kćeri! Bio sam uplašen i jedva sam dočekao da ih uplakan zagrlim.

 

Naši partneri pišu
Message