Obavijesti

Sport

Komentari 2

Zubac upisao double-double u porazu Clippersa od Sacramenta

Zubac upisao double-double u porazu Clippersa od Sacramenta

Kod Clippersa najbolji je bio Marcus Morris Sr. sa 21 ubačajem i osam skokova, Reggie Jackson je dodao 18 koševa, a Paul George 15 koševa i deset asistencija

VIDEO

LA Clippersi Ivice Zupca doživjeli su poraz sinoć kod Sacramento Kingsa koji su ih svladali sa 104-99, a hrvatski košarkaš je u 29-10 minuta na terenu zabio 12 koševa (šut iz igre 4/6), ugrabio 11 skokova i tome dodao jednu asistenciju, jednu ukradenu loptu u dva bloka.

POGLEDAJTE VIDEO: Zubac Clipperse uči hrvatski

Pokretanje videa...

Zubac Clipperse uči hrvatski 01:27

Sacremento je do pobjede vodio Terence Davis sa 28 koševa, dok je Tyrese Halliburton ubacio 18.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Kod Clippersa najbolji je bio Marcus Morris Sr. sa 21 ubačajem i osam skokova, Reggie Jackson je dodao 18 koševa, a Paul George 15 koševa i 10 asistencija.

Košarkaši Dallas Mavericksa, koji su bili bez Luke Dončića, izgubili su četvrtu uzastopnu utakmicu na domaćem terenu. Ovoga puta su bolji od njih bili Memphis Grizzliesi sa 97-90.

NBA: Los Angeles Clippers at Sacramento Kings

Denver Nuggetsi su u gostima sa 113-99 pobijedili New York Knickse, a najbolji pojedinac pobjedničke momčadi bio je Nikola Jokića sa 32 koša i 11 skokova.

Boston Celtics su kod kuće s visokih 145-117 nadigrali Portland Trail Blazerse. Predvodili su ih Jayson Tatum i Dennis Schroeder koji su utakmicu završili sa 31 košem. Payton Pritchard je ubacio 19, a Marcus Smart 17 za Celticse.

Brooklyn Netse su na iznenadili gostujući Chicago Bullsi koji su slavili sa 111-107 najviše zahvaljujući Zachu LaVineu koji je upisao 31 poen uz osam skokova i šest asistencija i DeMaru Rozanu koji je ubacio 29 koševa. U redovima domaće momčadi najbolji je bio Kevin Durant koji je ubacio 20 koševa, dok je James Harden upisao 14 poena i 14 asistencija.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 2
VIDEO

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport
PRELIJEPA NJEMICA

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport

Vitka, plava Njemica mami poglede na atletskim borilištima pa ju je stoga australski magazin 'Busted Coverage' proglasio najseksi atletičarkom svijeta, iako joj samoj nije bilo jasno zašto.

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10  mil. €
ZANIMLJIV PLAN

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10 mil. €

Plus+ Dinamo je već krenuo u priču oko zadržavanja mladog nogometaša na novoj posudbi, a Vidović se dobro razvija u Maksimiru, uspješno snalazi i kao 'wing-back'. I svi ga žele i dalje u momčadi...
Jakir će biti upisan kao prvak s Rijekom, no hoće li dobiti medalju? Evo što kaže Mišković
JAKIR U 'WIN WIN' SITUACIJI

Jakir će biti upisan kao prvak s Rijekom, no hoće li dobiti medalju? Evo što kaže Mišković

Osvoji li Rijeka naslov prvaka, Sergej Jakirović ima pravo na medalju. Damir Mišković je vrlo korektan i sigurno će ga upisati ako Jakirović smatra da i on ima zasluga u šampionskom pohodu