Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
Imate priču? Zovite i šaljite! 099/224-2424 za WhatsApp, Viber, MMS, SMS email: reporter@24sata.hr telefon za čitatelje: 01/24-24-242
17 komentara

Zubčić se pokušao ošišati pa raskrvario uho: Niš', glup sam

Borbu za Mali kristalni globus u veleslalomu odnijela mu je pojava korona virusa, a Filip Zubčić (27) je kao i svi nakon toga morao u kućnu izolaciju. Iskušao je kod kuće svoje frizerske sposobnosti, ali nije se proslavio

Foto: Instagram
17 komentara

Neki su se u samoizolaciji odlučili na najjednostavnije poteze pa su mašinicom samo 'skinuli' kosu, ali ima i onih koji su se odlučili na ozbiljnije podvige. Jedan od njih je i najbolji hrvatski skijaš Filip Zubčić (27) koji je odlučio kosu ošišati škaricama na švicarskom nožiću. Nesvakidašnja odluka koštala ga je i male nesreće te si je Zubo raskrvario uho.

POGLEDAJTE VIDEO

- Odlučio sam se ići malo ošišati s ovim nožićem, ali nije dobro završilo. Nije dobro završilo, uho sam si zrezo. Niš', glup sam - rekao je Zubo.

Foto: Instagram/screenshot

Taj pokušaj mu nije najbolje završio, ali zato već kad se kao akrobatski frizer nije najbolje snašao, briljirao je u ulozi slastičara. Ispekao je kolač od šumskog voća i pohvalio se na Instagramu.

- Uvijek sam volio film "Američka pita" pa sam se onda i ja odlučio napravit pitu - objasnio je Zubčić.

Naši partneri pišu
Message