Sport

Komentari 17

Zubčić spasio stvar: Završio je 18. na slalomu u Wengenu...

Zubčić spasio stvar: Završio je 18. na slalomu u Wengenu...

U drugoj vožnji Filip Zubčić svoj je posao odradio - korektno. Imao je 12. najbolje vrijeme druge vožnje, četvorica su u drugoj vožnji još i ispala, pa se na kraju ukupno pomakao jedno mjesto gore

Hrvatski skijaši imali su loš dan na slalomu u Wengenu.

Francuz Clement Noel imao je briljantno dan, drugoplasiranog Henrika Kristoffersena u prvoj vožnji ostavio je za čak 67 stotinki. Na trećem mjestu našao se Marco Schwarz.

Prvi hrvatski predstavnik koji se našao na startnoj liniji bio je Istok Rodeš s brojem 21, a zaostao je 2 sekunde i 54 stotinke za Noelom. Elias Kolega krenuo je četiri mjesta kasnije, a zaostatak je bio - isti! Identičan Rodešovom! Ivica Kostelić razočarano je gledao, očekivao je više... Na kraju su osvojili 35. mjesto.

Matej Vidović nije ni uspio završiti vožnju nakon što je krenuo 39., no onda je 47. krenuo Filip Zubčić i spasio stvar. Sa zaostatkom od 1,95 sekundi došao je do 19. najbolje vožnje.

U drugoj vožnji Filip Zubčić svoj je posao odradio - korektno. Imao je 12. najbolje vrijeme druge vožnje, četvorica su u drugoj vožnji još i ispala, pa se na kraju ukupno pomakao jedno mjesto gore. I tako bio najveći 'skakač' u odnosu na svoj startni broj. S 47. startne pozicije na 18. mjesto... Bravo, Filipe!

Noel je ostao na prvom mjestu, drugi je bio Kristoffersen, a treći Horošilov.

Najčitaniji članci