Sport

Komentari 42

Žužul: Blanka je dobrodošla, ja ću je prvi doći pozdraviti ovdje

Žužul: Blanka je dobrodošla, ja ću je prvi doći pozdraviti ovdje

Od običnog nesporazuma njen otac je iskonstruirao priču koja ne koristi ni njemu, ni Blanki, a na koncu ni nama, rekao je Žužul te pozvao da se izgladi nesporazum

Potaknut burnom reakcijom splitske i hrvatske javnosti, koja je osudila izbacivanje Blanke Vlašić s pomoćnog terena u Parku mladeži, javnosti se danas obratio i predsjednik RNK Splita Slaven Žužul, koji je pozvao sve skupa da 'stanu na loptu'.

- Jučer se ovdje, temeljem jednog nesporazuma, dogodila pogreška, koja je bespotrebno napuhana i kao takva je prezentirana javnosti. Blanka je naša najbolja sportašica i ponos ovoga grada i cijele države, ona je naša Splićanka i rado je viđen gost u Parku mladeži - ustvrdio je Žužul i dodao:

- Od običnog nesporazuma njen otac je iskonstruirao jednu priču koja ne koristi ni njemu, ni Blanki, a na koncu ni nama. Mi već godinama na Parku mladeži radimo s ASK-om, tu smo cijelo ovo vrijeme skupa, naša suradnja je dobra, a mi je želimo i dodatno popraviti. Osuđeni smo na suživot i trebamo tražiti zajedničke interese, temeljem kojih će u budućnosti biti bolje i nama i njima. Smatram kako nam u tome možda može pomoći i grad. Najvažnije je reći da problema nema. Bilo je nesporazuma, no ne treba pretjerivati.

Žužul je najavio kako Blanka ubuduće nesmetano može trenirati na pomoćnom terenu, koji je koncesijom pripao RNK Splitu.

- Zašto joj ne bi dozvolili da trenira na našoj umjetnoj travi?! Pa ona će nam svojim dolaskom napraviti najbolju reklamu te svojim primjerom potaknuti djecu koja tamo treniraju da budu još i bolji. Ja ću je prvi doći pozdraviti - zaključio je predsjednik RNK Splita Slaven Žužul.

Najčitaniji članci