Sport

Komentari 107

Zvezdin direktor: Baš smo htjeli izvući Dinamo, da im pokažemo

Zvezdin direktor: Baš smo htjeli izvući Dinamo, da im pokažemo

Kladionice Dinamo vide kao favorita protiv Krasnodara pa je na prolaz hrvatskog prvaka koeficijent 1,7, a na Ruse 2,15. Dok je Zvezda protiv Milana ponajveći autsajder šesnaestine finala: 6,05 prema 1,13

Za razliku od navijača, kojih je više od 40 posto priželjkivalo okršaj s Crvenom zvezdom, u Dinamu je, barem prema van, prevladavao stav da je bolje izbjeći srpskog prvaka.

Dakako, ne zbog straha od (jačeg) suparnika nego zbog svih onih stvari koje bi pratile tu utakmicu, a baš i nemaju veze s nogometom.

No, glavni direktor Crvene zvezde Zvezdan Terzić nakon ždrijeba poigrao se generala poslije bitke pa izjavio:

Rotterdam: Dinamo i Feyenoord igraju utakmicu 5. kola UEFA Europske lige

- Prije ždrijeba smo rekli da Europska liga nikad nije bila jača. Svi nositelji su klubovi dostojni Lige prvaka. Priželjkivali smo klubove kao što su PSV, Dinamo iz Zagreba, Brugge, ali posebno Dinamo, da im pokažemo da smo najjači klub u regiji!

Ovaj put nije išlo, Dinamo će na Krasnodar, a Zvezda na Milan. Kladionice Dinamo vide kao favorita protiv opasnih Rusa, pa je na prolaz hrvatskog prvaka koeficijent 1,7, a na Krasnodar 2,15. Dok je Zvezda protiv Milana ponajveći autsajder šesnaestine finala: 6,05 prema 1,13.

Europa League - Group K - GNK Dinamo Zagreb v CSKA Moscow

- S Milanom smo imali epske duele, drago mi je da je Zvezda na stazama starih uspjeha. Milan dominira u Serie A, vraća se, napravili su moćan i respektabilan tim, klub koji se diže i u narednom periodu će igrati veliku ulogu na europskoj sceni. Imamo vremena pripremiti se za te utakmice, na njima će nam biti fokus jer imamo devet bodova prednosti u prvenstvu - dodao je Terzić.

Prošle je sezone u Ligi prvaka Zvezda igrala protiv Bayerna i Tottenhema i u te četiri utakmice upisala četiri poraza uiz gol razliku 0-18.

Champions League - Playoffs - Second Leg - Crvena Zvezda v BSC Young Boys

- Nešto smo naučili iz tih utakmica, moramo biti agresivni, pokazati da imamo kvalitetu, ne smijemo toliko griješiti. A puno toga ovisi i o tome hoće li naša Marakana biti puna, nadam se da ćemo smjeti napuniti barem 30 posto.

Otkrio je i što je rekao svom treneru Dejanu Stankoviću nakon ždrijeba:

Champions League - Group B - Crvena Zvezda v Olympiacos

- Po njegovom osmijehu vidio sam da je raspoložen. Rekao sam mu: 'Evo ti šansa, pobijedi Milan i to ti je preporuka da budeš trener Intera".

A na Dinamo će dečki nekom drugom prilikom. U Maksimiru se sigurno ne plaše...

Najčitaniji članci