Sport

Komentari 14

Zvijezda Formule 1 mrtav pijan

Zvijezda Formule 1 mrtav pijan

Vozač Formule 1 Max Verstappen povodom svog 23. rođendana toliko se napio da nije mogao otključati vrata. Snimka je izašla u dokumentarcu nizozemske televizije Ziggo

Jedan od najboljih vozača svijeta Max Verstappen (23) proslavio je rođendan u avionu, a njegov povratak kući u Monako zabilježile su kamere. 

POGLEDAJTE VIDEO: Lewis Hamilton vježba

Radi se o dokumentarcu koji je snimila nizozemska televizija Ziggo, a u posljednjoj od tri epizode gledatelji su vidjeli slavlje njegova 23. rođendana. 

Iza mladog Nizozemca već su brojna postolja i rekordi, no postoje i kadrovi koji otkrivaju njegovu mladenačku, onu neozbiljnu stranu. Na snimci se vidi kako Verstappen totalno pijan pokušava otključati vrata od stana i bome se pošteno namučio.

Ipak, radilo se o proslavi rođendana pa mu je tim povodom 'oprošteno'. Ono što je sigurno, zabavio je fanove Formule 1 i TV postaji priuštio odličnu promociju diljem svijeta.

Prošle sezone Verstappen je s deset pobjeda i 43 plasmana završio na trećem mjestu, dok je u Australiji 2015. sa 17 godina i 166 dana postao najmlađi vozač Formule 1 koji je nastupio na utrci Formule 1. Iduće godine postao je i najmlađi pobjednik. 

Najčitaniji članci