Sport

Komentari 38

Njihovi mama i tata su u braku: Mladi par sada očekuje dijete

Njihovi mama i tata su u braku: Mladi par sada očekuje dijete

Član momčadi Red Bull KTM-a u vezi je sa kćeri svoje maćehe od 13. godine, a javnost je za njih saznala 2019. godine. Par je prošle godine uplovio u bračne vode, a nedavno su objavili da očekuju prinovu

MotoGP zvijezda Miguel Oliveira (26) u rujnu je prošle godine oženio Andreiu Pimentu (26), kćer druge supruge njegovog oca. Sada su na društvenim mrežama najavili kako će dobiti dijete. 

POGLEDAJTE VIDEO: Miguel Oliveira

Miguel je vezu tajio 11 godina, a 2019. godine su svoju ljubav obznanili javno. Miguel i Andreia 'prohodali' su kad su oboje imali 13 godina.

Andreia je kći druge supruge Miguelova oca. Dakle, nisu krvni rod. Miguelov otac Paul i Andreina majka Cristina oženili su se 2009. A otad su im i djeca u vezi.

Par se planirao vjenčati 2019. godine, ali Oliveira je zbog utrke pomaknuo vjenčanje. 

"Naši će se životi sada odvijati uz posebno društvo. Posao je to koji će trajati do kraja našeg putovanja. Jedva čekam da te upoznam, ljubavi moja", napisao je Oliveira na Instagram profilu uz zajedničku fotografiju njega i supruge koja se drži za mali trudnički trbuh. 

Sretni par je na Instagramu dobio veliki broj lijepih želja, a prigodnu čestitku napisali su i sa službene stranice MotoGP-a. 

"Tako smo sretni zbog vas i i jedva čekamo novu prinovu u gnijezdu"

Čestitkama se pridružio njegov kolega Maverick Viñales napisavši: "Čestitam Miguel!!! To je najbolja stvar koju u životu možeš doživjeti". 

Zvijezda momčadi Red Bull KTM-a i njegova supruga prinovu očekuju početkom sljedeće godine.